sinisa1979
Član
Ni sad nije kasno za estetiku..... Zavari na prednju stranicu profilnu cev odgovarajuće veličine tj da se poklopi visina sa bočnim stranicama i gotova stvar. Naravno,ako hoćeš. Ako ne,i tako je dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja mislio da si se ti ponovio danas prodjem tvojim sorom i vidim je u avliji pomislim bogami dobro mu je zito rodilo kad je stigla prinova!Nije moja,prijatelj kupio,ja radim.Nemam pojma gde je pazario,a cena mislim oko 3000e
Sto nije valjda toliko dobro rodila da neznas sta ces sa novcima: Лол:Psenicu mi ne spominji....
A ja mislio da si se ti ponovio danas prodjem tvojim sorom i vidim je u avliji pomislim bogami dobro mu je zito rodilo kad je stigla prinova!
3000 za šasiju zmajevke? Još dok sredi stranice biće 5000.... Možda i više.... Meni je to malo mnogo. Mi smo kupili fak-loznicu od 5.5t sa povišicama i stane u nju 7t '92 god ,novi tip felni,8.25x20 gume 14pl,za 3000. Mogla je biti i jeftinija,pre dve godine od istog prodavca smo uzeli istu takvu prikolicu za 2850,ali nismo hteli pobijati cenu zbog nekih privatnih razloga.... Za 5000,koliko se obično kreću zmajevke,ja bih radije uzeo kamionku.