Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od kolica hedera...
[/URL] [/IMG]
trenutno sam u izradi sumske prikolice i sve ide ok ali zapelo je oko rude,naime,stvorila se polemika sta je bolje za istu da li od U profila,L profila ili od kutijastih debelozidnih cevi kockastog-pravougaonog oblika(ako moze debljina koja je ok) velicina je 2metra,jedan metar unutar prikolice a drugi do traktora,molio bih prijatelje sa foruma za misljenje i predloge
dimenzije su 1.2m sirina i 3.0m duzina,osovina na zadnjem metru ili na jednoj trecini inace sasija je od U profil 16 CM,takva se zadesila,znam da je dosta jaka cak i previse za moje potrebe,@markokurjga-meni najvise odgovara ova od 14cm zbog ostalog dela sasije,koliko moze da kosta dva metra od nje tj puta dva da se upare
Koje su ti ove gume i koliko si placao i gde mogu da ih nabavim sa felnama?Koje su dimenzije cevi na kanatama.posto planiram da renoviram moju,a da je spustim mali![/IMG][/IMG][/IMG][/IMG] eto moje ponove i posla naravno.....