Darko Dren
Član
Pravi prikolicu Dubravu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odgledao, kao šo si napisao...dobra i uzbudljiva priča!Preporuka za pogledati dok je ne zabrane.Serija je brutalna.
Sta ces tamo da radis kad si bas cetkicu spakovao?Odgledao Tomu, spakovao četkicu za zube i pribor za ličnu higijenu.Drugari, vidimo se za 5 godina.
Spakuj i lapa-topa , imaćeš vremena pa gledaj i seriju Toma ......Odgledao Tomu, spakovao četkicu za zube i pribor za ličnu higijenu.Drugari, vidimo se za 5 godina.
Ja sam tu, ali filma nema.
Ko je video video, do nekog novog linka.
NIsi daleko od istine , teško da će neko primetiti film a da je van ovog govornog područja . Slično je sa serijom Jovanka Broz , eto pratimo je sa zanimanjem jer se po prvi put čuju neki detalji iz tog istorijskog perioda ( zanimljivi samo nama )Meni ovaj film deluje ispod proseka.
.......................
Nece taj da propadne, ne sekiraj se. Pre nego sto su mu mozda napravili stetu, dodelili su mu sredstva za film. Nije izvadio pare iz svog dzepa, zajeban je Boba.Mnogo perfidni ovi vlastodršci.. Bjela šornuo onog režimskog reditelja par puta, a oni mu sada šerovali filmčić i napravili 'malo' štetice..