Pozdrav svim forumasima... Zovem se Nikola Manojlovic iz Dobrinaca (kod Rume), posedujem dosta zemlje tako da se bavim mesovitom poljoprivredonom prozivodnjom. Sejem bostan, zito, kukuruze... kao i druge poljoprivredne kulture...
Ja sam Miroslav iz Novog Sada (Djurdjevo). Trideset godina se bavim autoelektrikom na traktorima, kombajnima, automobilima, kamionima i po malo poljoprivredom. Obradjujem svoju dedovinu, oko desetak hektara.
Ja sam Silvester , živim u Iloku , obitelj mi se bavi poljoprivredom uglavnom povrtlarstvom (plastenici) na otvorenom isto malo povrća , jagode , voćnjak 300 sadnica , jutro stolnog , i jutro graševine ...
Bavimo se poljoprivredom dugo i nadam se da ću ovdje naići na dobre savjete te ih naravno i dati !
Pozdrav svim clanovima.Bavim se iskljucivo ratarstvom i svidja mi se nacin komunikacije preko ovog foruma i nadam se da cu moci i ja da se uspesno ukljucim u razne diskusije i da cu saznati nesto novo.
Pozdrav svima. Nalazim se u Macvi. Vec trideset godina se bavim mehanikom, a poslednjih 15 iskljucivo poljoprivrednom mehanizacijom, Zmajevim kombajnima, uredjajima za njih. Vrsim usluge kombajniranja a bavim se i remontovanjem i prodajom kombajna, adaptera, tarupa, secki i delova. Forum je odlican. nadam se da cu svojim ssavetima nekom pomoci a i da cu pronaci ono sto mene zanima.
Moji su se nekad bavili stocarstvom, krave, ovce, svinje, voce i povrce...svasta po malo....ja bih sad zelio da izaberem nesto od toga i da se posvetim jednoj proizvodnji ali ozbiljnije....forum je odličan, mnogo se moze naučiti iz komentara.