Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam novi član foruma od danas zovem se Nebojša iz okoline Kragujevca bavim se pored ostalog i poljoprivredom svaštarim inače sam zapošljen u FIAT-u u Kragujevcu ali ipak obrađujem ovo zemlje što imam.---------- Poruka napisana u 17:14 ---------- Prethodna poruka je at 17:02 ----------imali nekog ko poznaje malo više traktore Torpedo ja ga imam i zanimaju me neke stvari.Radi o Torpedu 4506.---------- Poruka napisana u 17:19 ----------

Poslednja izmena:
pozdrav svima na ovom forumu .zovem se rajko a zanimanje polj. tehnicar bavim se poljoprivredom mesto pozarevac

Pozdrav, zovem se Bosko Nikolic, poljoprivrednik iz Opova.

---------- Poruka napisana u 18:57 ---------- Prethodna poruka je at 18:54 ----------

Pozdrav, zovem se Bosko Nikolic poljoprivrednik iz Opova. :)

ja se zovem bojan i zivim u asanji,opstina pecinci.bavim se uglavnom stocarstvom,ratarstvom i povrtarstvom.pozdrav za sve clanove foruma

draganl

ja se nalazim u istocnom sarajevu bavim se trenutno alu i pvc stolarijom a imam veliko imanje od djeda napusteno pa bi nesto da se radi na tome i tako lutam po poljo forumu trazeci nesto sto bi mogao da radim na tom imanju da ne zarasta u korov kao i mnoga druga bar kod nas je tako

Pozdrav svim zecoljupcima,iz Šida sam i zovem se Aleksandar Petrović,bavim se svime i svačim.
Mislim da je ovaj sajt jedan od naj boljih na koji sam naišao.
POZDRAV SVIMA

Prestava

postovani,p
ostoje moj :pozzzz", izazvao reakcije modertora i nekolicine clanova, evo da se poblize upoznamo(mada imama opravldanje-ako se sjecate replike iz crtanog filma ;cemu ovo sluzi a uz to i ne radi)
Elem, ja sam dipl. menadzer opsteg smjera, diplomirao u inostranstvu kad kod nas nije bilo faxa menadzmenta, i imam ideju da se bavim stocarstvom pa pored mnogo beskoristnih sajtova naidjoh na vas koji sluzi svrsi mda bi mogao biti mnogo konkretniji kako bi u potpunosti bio svakodnevno posjecen-konkretno, dje i kako je najbolje kupiti pocetno stado,itd.

toliko za sad , pa ako budem i dalje izazivao vasu paznju pokusacu da budem koristan clan vaseg forumaPoz

zzzzzz
Bukowski

Dobro došao bukowski :ppozdrav: naćićeš na forumu sve što ti je potrebno :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh