Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svim forumasima... Zovem se Nikola Manojlovic iz Dobrinaca (kod Rume), posedujem dosta zemlje tako da se bavim mesovitom poljoprivredonom prozivodnjom. Sejem bostan, zito, kukuruze... kao i druge poljoprivredne kulture...
Ja sam Miroslav iz Novog Sada (Djurdjevo). Trideset godina se bavim autoelektrikom na traktorima, kombajnima, automobilima, kamionima i po malo poljoprivredom. Obradjujem svoju dedovinu, oko desetak hektara.
Ja sam Silvester , živim u Iloku , obitelj mi se bavi poljoprivredom uglavnom povrtlarstvom (plastenici) na otvorenom isto malo povrća , jagode , voćnjak 300 sadnica , jutro stolnog , i jutro graševine ...
Bavimo se poljoprivredom dugo i nadam se da ću ovdje naići na dobre savjete te ih naravno i dati !
Pozdrav svim clanovima.Bavim se iskljucivo ratarstvom i svidja mi se nacin komunikacije preko ovog foruma i nadam se da cu moci i ja da se uspesno ukljucim u razne diskusije i da cu saznati nesto novo.
Pozdrav svima. Nalazim se u Macvi. Vec trideset godina se bavim mehanikom, a poslednjih 15 iskljucivo poljoprivrednom mehanizacijom, Zmajevim kombajnima, uredjajima za njih. Vrsim usluge kombajniranja a bavim se i remontovanjem i prodajom kombajna, adaptera, tarupa, secki i delova. Forum je odlican. nadam se da cu svojim ssavetima nekom pomoci a i da cu pronaci ono sto mene zanima.
Moji su se nekad bavili stocarstvom, krave, ovce, svinje, voce i povrce...svasta po malo....ja bih sad zelio da izaberem nesto od toga i da se posvetim jednoj proizvodnji ali ozbiljnije....forum je odličan, mnogo se moze naučiti iz komentara.