Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima ja sam novi član iz B.Grede, trenutno studiram ali povremeno kad imam vremena pomažem roditeljima oko poljoprivrede i volim to. Bavimo se stočarstvom.

Pozdrav svim članovima foruma. Ja sam Stevan iz Čuruga. Obrađujem oko 40 kj zemlje (35kj u vlasništvu i 5 kj arende). Bavim se isključivo ratarstvom. Oko 6 meseci pratim ovaj forum, pa sam odlučio da se prijavim, kako bih sa ostalima razmenio moja iskustva.

Veliki pozdrav svima, ja sam Perica iz Skoplja. Bavim se malo hortikulturom i planiram da pocnem da se bavim kunicarstvom. Nadam se da cu dobiti neke informacije od iskusnijih clanova foruma.

pozdrav svima na forumu.

-ja sam Dragan iz G.Vranovce tj Lebane imam 200stabala lesnika 100stabla oraha , malinu na 30 ari i jos po nesto

Ja sam SEMIR ORASCANIN iz Bosanske Krupe Federacija USK.Bavim se građevinarstvom od 1986.A ovčarstvo mi je hobi kojim se bavim vise od 10g.

Ja sam Marko Markovic kod Vrsca, obradjujem 50 ha, iskljucivo sejem soju, kukurz i psenicu. NA forum sam dosao kako bih razmenio misljenja sa ljudim iz ove sfere, kao i da bi naucio nesto.

Unapred hvala :)

Predstavljanje

Pozdrav svima na forumu, ja sam Nikola iz Kleka, pored Zrenjanina, od ove godine počinjem da se bavim proizvodnjom povrća u zaštićenom prostoru. Do sada sam završio mašinski fax, a inače sviram harmoniku! :cool:

---------- Poruka napisana u 16:58 ---------- Prethodna poruka je at 16:51 ----------

Ja sam Nikola iz Velikog Sela okolina Pozarevca i bavim se poljoprivredom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh