Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam Bubalo, clan sam foruma od ranije al nikako nemogu da se ulogujem pod starim nalogom, trazio sam pomoc od urednistva slao meilove i nista. onda sam se ponovo registrovao samo pod latinicnim nikom.eto :sta:

Zdravo svima, ja sam preduzetnik koji razmislja da pocne da se bavi pcelarstvom pa sam dosao ovde da razmenim iskustva sa ljudima koji su dugo u toj oblasti. Unapred hvala.

Pozdrav svima na poljoinfo forumu! Zovem se Zoran Nikolic iz Crne Bare kod Bogatica.Po struci sam elektricar ali posto zivim na selu bavim se i poljoprivredom.Registrovao sam se na forum da bih mogao da dodjem do korisnih saveta i informacija u oblasti poljoprivrede.A nadam se da ce saveti iz moje struke nekom na forumu dobrodoci.

Poslednja izmena:
Dobro došao Zorane :ppozdrav: znači ti si Milinka Tesle kolega.....Uživaj,na forumu ćeš pronaći sve što ti treba :osmeh:

Pozdrav..Zovem se Mladen Čižmešinkin.Živim u Novom Virju u Podravini, na granici sa Mađarskoj na rijeci Dravi u Hrvatskoj.Bavim se uzgojem svinja.Uzgajam svinje u čistoj krvi za rasplod.Testiram i prodajem nerastove i nazimice duroka i velikog yorkishira.Trenutno imam u uzgoju 22 krmače.Također uzgajam i mangulice imam 8 krmača mangulice.Uz svinje se bavim i uzgojem peradi i golubova.

Dobro nam dosao.Siguran sam da mozes naci na forumu sta te interesuje i da sa svojim iskustvom mozes biti od koristi drugima.

Pozdrav svima,ja sam Jelena Radivojevic iz Beograda,sa suprugom planiram da pocnem da gajim zivinu u Brovicu(okolina Obrenovca).

Gospodine Bukowski opširnije predstavljanje od vašeg nisam video za ovih nekoliko godina boravka na forumu.Sada znamo svi ko ste i to u detalje. :bravo:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh