Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Lijepi pozdrav iz Kiseljaka. Ja sam Ivan Novak i rado cu ucestvovati u diskusijama a najvise me zanimaju teme o kunicarstvu i vocarstvu. Nadam se da cu naci neke odgovore na ovom forumu.
Pozdrav svima,vec duze vrijeme pratim forum,pa sam odlucio da se i uclanim.Obradjujem oko 30ha(od toga 5ha livada).
Od mehanizacije posjedujem 4 traktora(Belarusa 1025,Rakovicu 76 i 65 i IMT 542),kombajn Fahr 750,berac Sip dvoredni(nekekav tornado) i jos dosta prikljucaka.
Nadam se ugodnom druzenjui razmjeni iskustava.Eto toliko od mene za sad.
Petar Radosavljevic iz Vujetinaca kod Cacka; Ides pravo od Jasenja,pa pored Sonjove kuce do Sicove prodavnice,e tu skrenes desno pa pored Rajkove stale levo i pravo jos stotinak metara.. Mesovito ratarstvo,stocarsvo... pretezno proizvodim krompir.
Zdravo svima,
Ja sam Nebojsa i trenutno se ne bavim poljoprivredom. Planiram da uskoro kupim kucu sa malo zemlje i da pocnem. Ovde sam da prosirim svoja skromna znanja.
Pozdrav svima,zovem se Ivan iz Kragujevca sam,nov sam u poljoprivredi i dobro bi mi dosla razmena informacija.Radim vec u jednoj skoli ali sam krenuo paralelno sa sadjenjem voca.Posadio sam vec sljivu pre par meseci a za ovu jesen planiram 1h oraha i 0.5h viljamovke.Pozdrav
Pozdrav svima. Zovem se Lukić S.Zivin u Samošu ,malom mestu u opštini Kovačica.Bavim se poljoprivredom i obradjujem oko 100 kj.zemlje.Zelim jos vise saznati o boljoj ratarskoj proizvodnji i mehanizaciji.