zeljko025
Član
@Matić
Jel imaš pretplužnjake na 757?
Jel imaš pretplužnjake na 757?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja orem ne tanjirano imao sam sa sečkom i ne sečkano kad je riknuo pogon sečke,to da je dosta neravno je i kod mene iako sam solidnu brzinu imao u oranju,i fino sam zaorao i grabljenu kuruzovinu malo je gušilo ali se sad i ne vidi na oranju,inače orati sa dve brazde i da guši je ništa kao sa tri brazde.Нема ништа боље од тањирања кукурузиша па онда орање, не битно да ли плуг има или нема претплужњаке...ми смо то радили ове године и фантазија је како се узорало...најбоље труљење остатака ако се ураде ове две агротехничке мере....загарантвано..
Sto ne vidis sa nekim iz sela da ti provuce kroz Prosperitati bar plug neki ?Ja orem ne tanjirano imao sam sa sečkom i ne sečkano kad je riknuo pogon sečke,to da je dosta neravno je i kod mene iako sam solidnu brzinu imao u oranju,i fino sam zaorao i grabljenu kuruzovinu malo je gušilo ali se sad i ne vidi na oranju,inače orati sa dve brazde i da guši je ništa kao sa tri brazde.
Imam srpsko govno 757 sa predplužnjacima i tako zaorava fantazija,samo neravno.
Ми смо до пре 7 година исто имали 757 са предплужњацима које је мој бабо направио давне 93. године, па му се сви смејали у селу, да не дужим без везе. Радио је одлично и лепо је слагао, не као овај енглез, али је радио посао. И тада смо кратком тањирачом малом ношеном радили кукурузишта а потом је плуг ишао. Ја сам са овим енглезом заорава живу кукурзовину и то се не распада добро као када тањирача пређе, па се потом заоре...јбг она ипак устини остатке ма колико год је био добра кукурузни адаптер са сечком. Плус док не почне орање зимско, прође 20так дана и више некада, па се тако умешана кукурзовина почне разлагати ако има кише у том периоду....Ja orem ne tanjirano imao sam sa sečkom i ne sečkano kad je riknuo pogon sečke,to da je dosta neravno je i kod mene iako sam solidnu brzinu imao u oranju,i fino sam zaorao i grabljenu kuruzovinu malo je gušilo ali se sad i ne vidi na oranju,inače orati sa dve brazde i da guši je ništa kao sa tri brazde.
Imam srpsko govno 757 sa predplužnjacima i tako zaorava fantazija,samo neravno.
To spremljeno valjate?Live prenos
Malo se vec preteruje.Live prenos