Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
не знам само претпостављам да је тако јер сам некад имао2,2м па због малог захвата и велике потрошње теро 8зец.Више је био у ваздуху него на земљиAko ne prekacim na drljacu sutra, snimicu kako radi u 8 zec, ne vidim sto bi skakao u drugom prohodu..ne idem 40km/h..
Koliko vidim to je 2,8m rau i on treba da ima 24 opruge a da li poskakuje to možeš noću pod svetlima videti, ne bi trebao da poskakuje (sa jednim rotorom sigurno poskakuje) pošto ima duple rotore i samim tim je teži ali treba proveriti ponaročito što se vuče bespotrebno tako brzo ali no.Evo snimka, 8. zec..oko 13-14km/h
Aco ako planiraš našto za kejsa nemoj uži od 3,6m.Hvala ti Sale. Treba mi taj podatak ako bude nekih promena.
Uh meni to deluje kao mnogo. Mada je u Vrbasu vukao 3.6. Razmišljanje ide i ka poluteškoj drljači, Nije za ovu godinu ništa u planu, jedino ako ne bude združena kupovina drljače sa zetom, ako uopšte bude konkursa za povraćaj. Kod nas vuku 2,9m i za 892, mene malo nervira lošije stanje rotora na sadašnjem setvospremaču, pa bi sa povraćajem gledao da kupim novog konzuma. Kod nas većinom su žica rotori i stvarno urade extra, ne znam ima li uopšte konzuma, a i drljače su krenule pa se mislim možda je i bolje rešenje 4 metra poluteška drljača sa daskom i duplim rotorom, a ostaviti sadašnji setvospremač za rezervu.Aco ako planiraš našto za kejsa nemoj uži od 3,6m.