Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas tako. Deni stariji sin je vise bio pristalica kupovine setvospremaca a ja uporan drljaca i drljaca.Do pluga je 90 %
Kod mene je razlika ogromna u korist Lemkena, biće snimak spremiranja u jednom prohodu pa će se videti.Ja sam sticajem čudnog spleta okolnosti oranje počeo sa Regent plugom a nastavio i 90% površina uzorao sa IMT 757 plugom.U nedelju sam spremao 2 parcele, jednu je orao Regent a drugu IMT i nikakvu razliku nisam primetio u opštem izgledu i urađenom poslu ali su oranja na obe parcele izuzetno lepo složena što ima prednosti.Na dubinu ne obraćam posebno pažnju koliko na to da bude ravno i lepo složeno sa što manje razora kad već orem sa ravnjacima trudim se da dam sve od sebe.
Imaš u Kukujevcima i u Rumi, pogledaj na polovnim automobilima.Jel ima negde u Sremu ili okolini Rau 3.3m drljaca na prodaju ?
Zaboravljena sprava, a za repu je super.
Obicna cev mozes da je kratis kako oces.Jel zna neko kakve su osovine na rotorima ? Interesuje me iz razloga da li rotor moze lako da se skrati ?