milovan vrsac
Član
Problem je sto trazi idealno suvo vreme i teze se vuce od spremaca. Za drugi prohod je odlicna,ali za prvi nikako. Uvek smo poslednji ulazili u njive dok smo imali tesku drljacu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ova sa slike je poluteška?Ubežuje me jedan paor sa 1000+kj da samo teška nikako poluteška.Ali nikad vise tesku ne bi uzeo.
Ovo mi se svidja,prvi prohod spremac bez rotora i posle drljaca. Ova mi se svidja,samo jos da ima duple rotore i deblje klinove.
To uvek bude tako, kod mene su dvojica isto kembridžem prešli, još gore izgleda...Nesto se meni to jako vide tragovi.
Talianu ima li neko samo polutešku? Razmišljam se o poluteškoj doduše drugar uzima za JD poveću pa ne mogu probati. Interesuje me u varijanti težih zemljišta može li u dva prohoda da bude dobra za smejanje. Drljača bi mogla 4 metra ali polutešku i onda jednog dana da i duple točkove imam za traktor. Za setvospremač možda bi mogli dupli ali bi možda bila granica snage za 3.6m mada je takav u Bačkoj vukao. Inače i ja danas smatrao jednu njivu sa brzom brzinom što kaže Nikola. Išao 13 km trećom, samo vatra.A ova sa slike je poluteška?Ubežuje me jedan paor sa 1000+kj da samo teška nikako poluteška.
Imam cep za haubu, poklonicu ti, samo ga moras prefarbati iz plave u zelenuDanas krenuo brzo
Peet, koliko je tezak traktor?Danasnja rabota. Prvi prohod. Poluteska drljaca 6m oko 1450 kg
Aj da odgovorim svima u jednoj poruci. Ovo sto sam radio je 1kj,kasna arenda pa kasno i oranje,jako se lose iskultiviralo,puno grudvi vecih od pesnice,i onda sam naterao kembridz,da bi se lakse posejalo.Zasto kembridz??
Ima dosta njih kod nas polutešku,sad više niko ne uzima tešku uglavnom polutešku.Ima prijatelj takvu istu ko Peet pa ću probati,sako se dvoumim između teške i poluteške.Talianu ima li neko samo polutešku? Razmišljam se o poluteškoj doduše drugar uzima za JD poveću pa ne mogu probati. Interesuje me u varijanti težih zemljišta može li u dva prohoda da bude dobra za smejanje. Drljača bi mogla 4 metra ali polutešku i onda jednog dana da i duple točkove imam za traktor. Za setvospremač možda bi mogli dupli ali bi možda bila granica snage za 3.6m mada je takav u Bačkoj vukao. Inače i ja danas smatrao jednu njivu sa brzom brzinom što kaže Nikola. Išao 13 km trećom, samo vatra.
Sad mi nije jasno, većina ima polutešku a ti se dvoumiš izmedju teške i poluteške. Zbog čega?Ima dosta njih kod nas polutešku,sad više niko ne uzima tešku uglavnom polutešku.Ima prijatelj takvu istu ko Peet pa ću probati,sako se dvoumim između teške i poluteške.
Radi dovoljno duboko ali kad se fino radi rotor sabije zemlju pa ostavi trag sto nista ne smeta.Што се тако виде трагови од ротора подеси је мало дубље да ради
A ova sa slike je poluteška?Ubežuje me jedan paor sa 1000+kj da samo teška nikako poluteška.