Sta fali tim drljacama sa oglasa?Za te znam, ovako sam mislio ako neko ima.
Imam u ponudi 2.2m, 2.6m i 3.7m u okolini, taj u Rumi cu sutra otici da pogledam ako ne zaboravim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta fali tim drljacama sa oglasa?Za te znam, ovako sam mislio ako neko ima.
Imam u ponudi 2.2m, 2.6m i 3.7m u okolini, taj u Rumi cu sutra otici da pogledam ako ne zaboravim.
Hvala Drale, znaci u cenu da iskalkulisem par ploca i elektroda.Obicna cev mozes da je kratis kako oces.
Ta sa oglasa sto si okacio je fixni ram 3.7m ima da propinje Rusa,a ni u transportu nije Bogom dana.
Ista kao moja
Ovu sam ja godinama vukao Rau Mamut 4,4m prvo sa IMT 5016 i onda sa Rujanom isla je lepo jedino kada se sklopi je u transportu bila poteska ljuljala ga gadno pa sam je prodao da ga nebi gde slomio.Inace za njom je ostajala leja kad prodje i sa njim sam isao i prvu i drugu pripremu.U zadruzi Sava Kovacevis su ih najvise koristili za setvu repe.
Nije problem, prijavi se prvo ti kod mene.Učinite mi uslugu i pretplatite se na kanal!
Hvala!
Da cuje koliko soje imam na lageru i ne mogu da prodam ?Zamisli da ovo pročita moja komšinica, naopako.
Kako si zadovoljan traktorom, koliko sati si napravio?Evo jedna od pre par dana. Huđik germinator u gruberovanoj uljanoj repici.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ja trazim al' 2.5mAko nekog interesuje prodaje covek spremac Mbv 4.1m radio je 2 godine sa njim i otisao u Nemacku. Cujem da trazi 1400e
Nije problem, prijavi se prvo ti kod mene.
10 godina - 9000 rh. Mehanički gledano sam zadovoljan, nije bilo kvarova, a sto se tice komfora u kabini tu očekujem više. I podizna moć hidrauluke bi trebala biti veća. Nije mu svejedno kada se nose teže mašine. Sa potrošnjom sam takođe baš zadovoljan.Kako si zadovoljan traktorom, koliko sati si napravio?
Daj link, nikakav problem
Što bi se reklo u YouTube svijetu - sub za sub!