Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na informacijama. Kazi mi jos molim te, cime je najbolje da dezinfikujem prasilista?miljko je napisao(la):to je u navjecem broju slucajev upala zglobova koja se moze prosiriti i na mozak (ZNS) a uzrocnik je Streptokokus suis, vrts bakterija koja pravi problema u kontinuiranoj proizvodnji bez dezinfekcije boksova izmedju prasenja. Moze prouzrokovati dosta visoke gubitke ne samo za verme dojenja vec i kasnije u odgoju. Lecenje se moze vrsiti amoxicilinom ili baytrilom, na penicilin se streprokoke samo nasmeju, vecina serotpova je rezistetntna. Pored Streptokoka, slicne simptome moze prouzrokovati i Haemophilus parasuis ili gleserova bolest ali konacna dijanoza se moze utvrditi sekcijom uginulih ili bolesnih prasica. Pozdrav
ok!! samo pozuri ako mozes!!crni gruja je napisao(la):imam jedno super sredstvo za dezinfekciju ..leglo ili krmacu mozes ubaciti posle dva sata ... a hodnike -staze ..prskam i kada su zivotinje tu.. nemam kesicu ali cu da se raspitam za naziv....
e hvala ti puno!!crni gruja je napisao(la):zvao sam drugara ali je otisao negde ,, sutra ujutru ti javljam ..obavezno kesica mislim da je oko 130.00 i ide na pet (5) lit. vode i prskalicom naneses gde god ti treba
@GUMENIGUMENI je napisao(la):POOZDRAV PRE NEKI DAN SAM KUPIO 10 KOM PO 9 KG I DAJEM IM HRANU 3 PUTA NA DAN PO DVE RAVNE FANGLE,U HRANI JE PROTAMINO PIGI 20% JECAM 12% I OSTALO KUKURUZ.SAD SAM VIDEO DA IMAJU MALO REDJU SRACKALICU!STA JE RESENJE?