MONTOYA
Član
komšija
neomulin prašak u hranu
neomulin prašak u hranu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ristin je napisao(la):da i ja iznesem u ovoj temi svoj problem.imam prasice stare 16 dana,primetio sam unazad 2-3 dana da su poceli da kaslju,nije to neki napastan kasalj ali u toku dana kad ih cesce obilazim recimo 3-4 puta na dan primetim da kaslju.sta mi je ciniti?neprimecujem da im je zasada nesto naskodilo,bas-bas dobro izgledaju i napreduju ali preventive radi
Nikola.KV je napisao(la):Uzeo sam da ocistim krmacu od parazita,kupio sam je pre mesec dana i covek mi je rekao da je ociscena,mada sad sumnjam.Imam kaodiar pa cu njega sutra.
je li je Tilozin u pitanju?MONTOYA je napisao(la):neotil ili tilovet se i kod mene pokazao dobar kod prasaca i teladi
...i ako je proliv uporan ili jak dati i streptomicin oralno (na usta).MONTOYA je napisao(la):neotil ili tilovet se i kod mene pokazao dobar kod prasaca i teladi
sabi je napisao(la):Nisam vakcinisao, veterinar je rekao da ih stavim na gladovanje 48 sati i da im dajem minazel, jutros sam gledao malo se povuklo ali na nekima tek izbijaju rane