dušan72
Član
Dobar je čiča nemojte ga prozivati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SanoSan cena 3500 din za đžak od 25 kgНије саноцид,то је мравља киселина мсм,нашао сам,СаноСан се зове...имаш на сајту...и ја моје храним пигијем,немам тих проблема.
Probaj da im promenis hranu,ta jabukina mi deluje jako sumnjiva(po tvojim problemima) ja koristim patent co i to krenem sa pred starterom dok su jos na sisi i u zalucnju,njega treba da pojedu oko 1kg po komadu onda prelazim(postepeno 2 dana) na profi start to je potpuna starter smesa u granulama dajem nekoliko dana tj dok se ne priviknu samostalno da jedu to je vec oko 4-5 dana od odbica i tu im vec dajem indy 4 to je premix u koji dodajem komponente po receptu sa ambalaze(sojina sacma 26%,jecam 20%, mekonje 5%,premix 4% i ostatak kukuruz mislim da je 45%) i sa tim idem do nekih 15-18kg ishrana po volji mada kad je redja stolica u pocetku znam malo i smanjiti hranu a tada im dajem u vodu streptomicin, ovako radim zadnjih nekoliko tura i nemam problema,sa 2 meseca imaju oko 25 kg prosekAjaoj muka me sustigla na sve strane sad u jednom leglu mi se pojavio kanibalizam dva tri jure ostale i nacinju im repove deru se jadni nesmeju da stanu ni da jedu ovi ih drpaju .
Bio veterinar kaze da kupim neki anti kanibal da dajem sedam dana da ce prestati .
Probaj da im promenis hranu,ta jabukina mi deluje jako sumnjiva(po tvojim problemima) ja koristim patent co i to krenem sa pred starterom dok su jos na sisi i u zalucnju,njega treba da pojedu oko 1kg po komadu onda prelazim(postepeno 2 dana) na profi start to je potpuna starter smesa u granulama dajem nekoliko dana tj dok se ne priviknu samostalno da jedu to je vec oko 4-5 dana od odbica i tu im vec dajem indy 4 to je premix u koji dodajem komponente po receptu sa ambalaze(sojina sacma 26%,jecam 20%, mekonje 5%,premix 4% i ostatak kukuruz mislim da je 45%) i sa tim idem do nekih 15-18kg ishrana po volji mada kad je redja stolica u pocetku znam malo i smanjiti hranu a tada im dajem u vodu streptomicin, ovako radim zadnjih nekoliko tura i nemam problema,sa 2 meseca imaju oko 25 kg prosek
zakiseljivac je oko 800 din(ide 1,5kg na tonu hrane) i to je nesto sasvim drugo od minazela,minazel se dodaje da kupi toksine koji postoje u zitaricama losijeg kvaliteta. sto se tice indy4 ne gresis mnogo sto ga koristis od 10-tog dana on je starter znaci tu si jedino izbacio pred starter, ja indi koristim kako kad nekad mi dostignu i preko 20kg kad predjem na grover odnosno sve mi zavisi za kad mi trebaju prasici da stignuRekreativac, koliko kosta taj zakiseljivac, ja sam kupovao onaj minazel plus od 1kg 220din. Ja mozda gresim ali ja im od 10-og dana sastavim indy 4 i navikavam ih na njega i njaga jedu do kraja, a hteo bih da probam neki starter, pa me zanimaju tvoja iskustva. A jel prelazis sa indy 4 na gorover i kad? Ja sam jednom probao taj pan grover koji ide posle 15kg i tako su ga lose jeli da sam se brzo vratio na indy. Grover ide na 100kg hrane i mnogo slabiju aromu ima, kad sastavljam indy lepo mirise ja bih ga probao.
Izgleda da je kolicina hrane u pitanju.Povecao sam joj obroke i posle par dana su dobili proliv.Krmaca je odlicna,ali je prasici isisaju jako,ovaj put dobro jede i nije toliko mrsava kao do sada.Smanjicu hranu i dati neosulfoks.Ako je jos i voden, smesta spricanje, krmaci neosulfoks u hranu i smanji malo kolicinu. Ako oni vec jedu i njima u hranu neosulfoks, a moze i kaodiar S u usta. Ja injekciono tilovet koristim, a ti ako nemas nista kod sebe, zovi veterinara.