Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

,zasto sijalicu ne spustis jos malo ,cini mi se da je visoko,ja nikako da slikam moje kutije pa da postavim a obecao sam i ja.
,zasto sijalicu ne spustis jos malo ,cini mi se da je visoko,ja nikako da slikam moje kutije pa da postavim a obecao sam i ja.POsuda za prasak od ves masine,vidim da nje nema u masini...Kakav prasak?...Malo sam podigao sijalicu,jer kad su u stojecem stavu mnogo su blizu sijalice.Vec su sada porasli,treba vec da sklonim.Inace merio sam temperaturu ispod sijalice-preko 30 stepeni.A stavio sam im ispod lepo stiropor 5cm,oni sve razbucali.Drugi put moram da ga zastitim nekako.
 ,mozes stirodur da stavis,on je tvrdji ali hoce i njega da pojedu ako imaju odakle da pocnu gristi,ja sam dole stavio osb ploce i one su se pokazale kao najbolje.
,mozes stirodur da stavis,on je tvrdji ali hoce i njega da pojedu ako imaju odakle da pocnu gristi,ja sam dole stavio osb ploce i one su se pokazale kao najbolje.Kolega Grujo sta bi sa tvojom krmacom?Ocekujem da mi danas koliko sutra pobaci krmaca u72 danu , nisam mogao da poverujem prekojuce imala trazenje ,kad je pipnes ugiba se ,mirna da ne poverujes , taman se danas povukla vulva .primetim poseljica krece , nece da jede , povremeno ustaje .. nema druge dao sam joj drugu sansu .. ide u kobaje
Tako sam i ja nesto razmisljao!A da staviš prvo stiropor pa neki laminat ili neku tanju drvenu ploču.
Tako bi zaštitio stiropor, a odozdo bi bila izolacija.