Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koju dozu dajes i da li ponavljas jos jednom?tu gresis , posle odlucenja 5-6 dan , sa 25 -30 kg uveliko problemi ,, cemu tad dajes ,
 na kraju posta cu objasniti smajlic) sveukupno 16, dva su bila mumificirana i jedan nekakav žgoljo nije imao ni pola kg , nezavšene papke i upotpunosti zatvoreno lijevo oko, a derao se ko jarac kako nisam imao srca ga zatamaniti dao samo mu dva normabela (apaurina) od 5mg i jednostavno ga uspavao jer mi je stalno bunio krmaču tako da ni ovih tada 11 nije moglo na miru sisati. naime počela se prasiti oko 17,30 i odmah sam joj nakon prvog dao 3ml oxytocina ali izašla je samo ta minijatura i nakon toga dugo ništa. idem probati unutra izvukao sam mumificiranog i nakon njega još jednog na zadak. kako do pola deset nije više nije bilo ništa a prestali su joj trudovi dao sam joj jos jednu dozu oxytocina a nakon toga je nastao rusvaj, prvo je tjerala ali niišta kako se jako nadimala isao sam opet unutra a tamo  u porođajnom kanalu dvije glave
 na kraju posta cu objasniti smajlic) sveukupno 16, dva su bila mumificirana i jedan nekakav žgoljo nije imao ni pola kg , nezavšene papke i upotpunosti zatvoreno lijevo oko, a derao se ko jarac kako nisam imao srca ga zatamaniti dao samo mu dva normabela (apaurina) od 5mg i jednostavno ga uspavao jer mi je stalno bunio krmaču tako da ni ovih tada 11 nije moglo na miru sisati. naime počela se prasiti oko 17,30 i odmah sam joj nakon prvog dao 3ml oxytocina ali izašla je samo ta minijatura i nakon toga dugo ništa. idem probati unutra izvukao sam mumificiranog i nakon njega još jednog na zadak. kako do pola deset nije više nije bilo ništa a prestali su joj trudovi dao sam joj jos jednu dozu oxytocina a nakon toga je nastao rusvaj, prvo je tjerala ali niišta kako se jako nadimala isao sam opet unutra a tamo  u porođajnom kanalu dvije glave  uhvatim jednu i izvučem jednog a odmah izađe i drugi , to mi je dosad bio prvi slučaj da su dva ukliještila. e nakon toga nisam stigao ni brojiti i na kraju izađe drugi mumificirani i dosta posteljice i ona se smiri legne na bok i počinje zvati prasad , stavim ih 11 pod nju i ovu minijaturu ostavim u kutiji, kako se nije prestao derati dam uštrcao sam tablete i za pola minute je zaspao, ovi su lijepo sisali i mislim to je to odoh se ja otuširati i na spavanje
 uhvatim jednu i izvučem jednog a odmah izađe i drugi , to mi je dosad bio prvi slučaj da su dva ukliještila. e nakon toga nisam stigao ni brojiti i na kraju izađe drugi mumificirani i dosta posteljice i ona se smiri legne na bok i počinje zvati prasad , stavim ih 11 pod nju i ovu minijaturu ostavim u kutiji, kako se nije prestao derati dam uštrcao sam tablete i za pola minute je zaspao, ovi su lijepo sisali i mislim to je to odoh se ja otuširati i na spavanje  . nakon što sam se otuširao idem ja njih još jednom pogledati , krmača leži oni lijepo sisaju ali vidim da dva imaju dugačke pupčane vrpce (ja ih odmah kratim na cca 3 do 4 cm) mislim si mozda sam zeznuo kad su ono krenuli jedan za drugim odrežem ja to njima ali mi neda vrag mira idem ih ponovno izbrojiti kad ono 13 komada
. nakon što sam se otuširao idem ja njih još jednom pogledati , krmača leži oni lijepo sisaju ali vidim da dva imaju dugačke pupčane vrpce (ja ih odmah kratim na cca 3 do 4 cm) mislim si mozda sam zeznuo kad su ono krenuli jedan za drugim odrežem ja to njima ali mi neda vrag mira idem ih ponovno izbrojiti kad ono 13 komada 
 ....
.... 
 a meni je davno jedan prekupac rekao da je cijena pajcekima (tako mi zovemo odojke/prasad) cijena raste sve dok ne dozriju trešnje a nakon toga počinje padati , smiješno ali vrlo blizu istine.
 a meni je davno jedan prekupac rekao da je cijena pajcekima (tako mi zovemo odojke/prasad) cijena raste sve dok ne dozriju trešnje a nakon toga počinje padati , smiješno ali vrlo blizu istine.sinoc oprasila se krmaca koja je imala konplikacije pred neko vreme.fala bogu zavrsilo se se u redu,oprasila 15 komada.