Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koju dozu dajes i da li ponavljas jos jednom?tu gresis , posle odlucenja 5-6 dan , sa 25 -30 kg uveliko problemi ,, cemu tad dajes ,
uhvatim jednu i izvučem jednog a odmah izađe i drugi , to mi je dosad bio prvi slučaj da su dva ukliještila. e nakon toga nisam stigao ni brojiti i na kraju izađe drugi mumificirani i dosta posteljice i ona se smiri legne na bok i počinje zvati prasad , stavim ih 11 pod nju i ovu minijaturu ostavim u kutiji, kako se nije prestao derati dam uštrcao sam tablete i za pola minute je zaspao, ovi su lijepo sisali i mislim to je to odoh se ja otuširati i na spavanje
. nakon što sam se otuširao idem ja njih još jednom pogledati , krmača leži oni lijepo sisaju ali vidim da dva imaju dugačke pupčane vrpce (ja ih odmah kratim na cca 3 do 4 cm) mislim si mozda sam zeznuo kad su ono krenuli jedan za drugim odrežem ja to njima ali mi neda vrag mira idem ih ponovno izbrojiti kad ono 13 komada 
.... 
sinoc oprasila se krmaca koja je imala konplikacije pred neko vreme.fala bogu zavrsilo se se u redu,oprasila 15 komada.