Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da će biti uskoroTo je solidno niklo ali mu sad treba dobra kiša.
Kod nas ima netko vidio sam. Ne radi loše, u pravilu bitno da kasnije što bolje zamiješaš u zemlju. Kad dodje kiša niknut će...Ne znam kamo da stavim post pa ću ovdje.
I radi se o postrnoj sjetvi zelene gnojidbe.
Ima li tko iskustva s ovakvim elektro sijačicama?
Plan je podrivati, i nakon toga tu sijačicu nakalemiti na prednji kraj traktora da baca 3m široko, a iza rotodrljača.
Inače i sijem rasipačem pa prelazim rotodrljačom i sve bude dobro, ali ove godine je u planu sitno sjeme s malom sjetvenom normom i to ne mogu rasipačem.
Najviše me brine cijena same sijačice, ova je 1000e sa PDV, i to mi je skroz prihvatljivo, a vidim da neke idu i do 5000e, pa ne znam dal će ova valjati, a nikad nisam ni radio s nečim takvim ni vidio uživo.
razlika ovih za 4000E i skupljih i ove sa linka , ova sa linka je obican "rasipac", disk okrece elektro motor koji sa osovinom iznad diska ima mjesalicu sjemena da se ne zagusi , dok ove od 4000E i skuplje imaju dozator sjemena i onda elektro motor sa diskom ispod koji razbacuje kao ta sa linka , a one jos skuplje imaju dolje ispod dozirajuceg valjka umjesto rotirajuceg diska radijalni ventilator i cijevi , siri radni zahvat.Ne znam kamo da stavim post pa ću ovdje.
I radi se o postrnoj sjetvi zelene gnojidbe.
Ima li tko iskustva s ovakvim elektro sijačicama?
Plan je podrivati, i nakon toga tu sijačicu nakalemiti na prednji kraj traktora da baca 3m široko, a iza rotodrljača.
Inače i sijem rasipačem pa prelazim rotodrljačom i sve bude dobro, ali ove godine je u planu sitno sjeme s malom sjetvenom normom i to ne mogu rasipačem.
Najviše me brine cijena same sijačice, ova je 1000e sa PDV, i to mi je skroz prihvatljivo, a vidim da neke idu i do 5000e, pa ne znam dal će ova valjati, a nikad nisam ni radio s nečim takvim ni vidio uživo.
Nece zato sto je na 70cmPa kad nema suse naravno da ce napredovati.Moja sejana kraj marta jos nije zatvorila redove,i naravno ni nece.