Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Pajdaš koliko je tu štete u samo u sjemenu i gnojivu?
ak su jake doze herbicida hoce to tako kod postrne, pa čak i kod preporučenih doza, stane s rastom po mjesec dana, iako ima kiše i vlage......vecina zaboravlja da su sad najniže temp ljeti i dalje višlje nego npr kad se prska u proljece po dnevnim temp....Moja postrna soja nikako da napreduje. U repici 5kj orano i spremio kao u zimsko oranje, a ovo ostalo probao sam direktno bez obrade ubacio posle žita. Sorta je Atlas, setva je 10.Juna
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Nije balirana slama, u pitanju je sorta pšenice Avenu ta nema baš puno žetvenih ostataka.ak su jake doze herbicida hoce to tako kod postrne, pa čak i kod preporučenih doza, stane s rastom po mjesec dana, iako ima kiše i vlage......vecina zaboravlja da su sad najniže temp ljeti i dalje višlje nego npr kad se prska u proljece po dnevnim temp....
i kod mene ima puno takvih soja u ataru, pogotovo kod ovih koji nemaju iskustva s postrnom....
ja sam znao imati prije stetu od herbicida i sa polovicnim dozama....
zato po meni postrna sjetva samo birat ciste njive i sa sto manje ulazaka u nju...
*Koja sijačica direktno i jel tu izbalirana slama, pošto nešto male slame ima na njivi?
Danasnje zalivanjeAlbum — Postimages
postimg.cc
na koju dubinu i koja sijačica?