Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
senator je napisao(la):Napisao sam veoma opsiran, sadrzajan i argumentovan post kao odgovor gospodinu Lakariju i, kada sam krenuo da ga posaljem, sajt mi je pokazao mod odrzavanja. Sve sto sam kucao poslednjih pola sata otislo je u nepovrat. Molim administraciju sajta da se ozbiljno pozabavi ovim problemom, jer ja necu vise uzalud kucati postove i uzimati ucesce u raspravama na sajtu dok se ne uverim da je rad sajta stabilan.
opa! vrbovanje!mira je napisao(la):@senator
Ja ti kažem, ti razmisli...
Ako ti bil koji kontakt na lokalu zatreba-pošaljiprivatnu poruku.
sasa22 je napisao(la):Nebih da ulazim u raspravu dali stranka ili sta vec.Mi smo jedan definitivno cudan narod,na forumu imamo coveka iz ministarstva, koji se ponudio i postavio temu u kojoj bi mogli nesto da promenimo mozda vec danas,ali ne,mi pravimo stranke drmamo tajkune.... Iskoristimo ono sto nam je ponudjeno, pa onda da se borimo ,po meni sa vetrenjacama.Dve nedelje niko nema ideju kako da nam se pomogne?
http://poljoinfo.com/poljoprivreda/predlozi-mera-za-unapredjenje-poljoprivrede-od-strane-drzave/
mislio sam da gos'n Lakariju ne treba odgovarati. Pretrpeli smo svasta i puni smo frustracija. Njegov malo ostriji jezik i frustraciju mogu da razumem kao i nezadovoljstvo (nekim) zemljacima. Ali problem sa frustracijom je sto frustriran covek nije razlozan, iz njega ne govore argumenti vec emocije u ovom slucaju gnev i bes. Siguran sam da u nekom razloznom stanju ne bi prizeljkivao Staljina ma kako negativan odnos imao prema Zapadu. Ali taj Staljin je vise zla naneo Rusiji od bilo kog Zapada. Tu si gulazi i milioni mrtvih. Da ne govorim o seljacima. Tako da Rusija ni danas ne moze da se oporavi (a nadam se i zelim da moze), tako da je ruska poljoprivreda u zacetku, tako da se hrane jeftinom Americkom piletinom. Sad skoro je jedan pametan ruski ekonomista rekao kako bi Rusiji na duzi rok odgovaralo da kriza potraje jer bi u tom slucaju(besparice) bilo unosno proizvoditi piletinu. I ne samo piletinu i tako razviti sopstvenu proizvodnju. Stvari ne mogu da se posmatraju crno-belo pa eto i jedan ruski ekonomista prizeljkuje krizu da bi se razvili.....lakarije je napisao(la):Ma možemo mi sad da duvamo u k...c. Džabe nam je ništa nam ne vredi.
Nema nam spasa nego da se pojavi novi Staljin pa da očisti bagru,i donese pravdu,kad već sama nemože doći.
" za sve je potrebna čvrsta ruka"
kiraj je napisao(la):Druze lakarije,nemam nikakvog politickog obrazovanja ali svaka stranka u Srbiji isto ovo prica,pogotovo pred izbore.Kad prodju izbori nikog ni nevidimo ni necujemo.Posto nemam iskustvo,molim te objasni mi kako da prepoznam sta je laz a sta istina u svim tim obecanjima politickih stranaka.Kao papagaji ponavljaju tvaranje radnih mesta,infrastruktura ,mala i srednja preduzeca,poljoprivreda nam je sansa ...Kako mi obicni ljudi da prepoznamo ko je tu dobar ?
lakarije je napisao(la):Te priče o 20 miliona rusa su čista glupost i Američka propaganda.kao što danas pričaju da je u Severnoj Koreji tolika glad da jedu časovnike i male bebe!!! Pa koji mozak u to može da poveruje.
Mi sve što slušamo o nekom to čujemo sa CNN,Discavery ili History.To je žalosno
Kao što je zalosno što smo direktan prenos revolucije u Rumuniji 1989god gledali sa CNN.A rumunska granica nam na 100 km.
Karalic je napisao(la):A za tog druga ili vec Gospodina, koji nam je dolazio iz Ministarstva (vec ne znam kojeg) pa gde je sad na forumu...
Ocigledno je bilo da je dosao samo da agituje i zarad sitnog profiterstva (Vacarenje neko sitno)
Karalic je napisao(la):Ma koji crni Komunizam! Sada imamo stranku, JEDINSTVENA RUSIJA! A cak je i Predsednik Medvedev uoci Nove Godine odbio da rehabilituje Staljina.
A sto se tice stranke , Tar je u pravu: ili levica , ili desno orijentisana stranka. Ili Nacionalisticka opcija ili Mondijalizam.
A za tog druga ili vec Gospodina, koji nam je dolazio iz Ministarstva (vec ne znam kojeg) pa gde je sad na forumu...
Ocigledno je bilo da je dosao samo da agituje i zarad sitnog profiterstva (Vacarenje neko sitno)
@Radivojradivoj.nadlacki je napisao(la):Karalic je napisao(la):A za tog druga ili vec Gospodina, koji nam je dolazio iz Ministarstva (vec ne znam kojeg) pa gde je sad na forumu...
Nisam nikad odgovarao na ovakve sitne provokacije ali zarad ostalih na ovom chatu.
Koliko znam ovde nijednog momenta nisam radio niti licnu promociju, niti promociju bilo koje politicke stranke. Ja sam prvenstveno farmer i poljoprivredni inzenjer a tek potom neko ko je, trenutno, zaposlen u ministarstvu. Za razliku od mnogih ovde, meni kad je receno "sad nemoj vise da kritikujes nego dodji i pokusaj nesto da promenis", ja sam pristao i sada to radim manje ili vise uspesno, vreme ce pokazati. Najlakse je sedeti u toploj fotelji i kritikovati ja sam barem presao sa reci na dela i ovde nastupam iskreno pod punim imenom i prezimenom jer nemam sta da krijem niti se cega stidim. Pogledajte i Vi i svi ostali sve moje poruke na ovom forumu pa ako zakljucite, vecinski, da sam ovde zarad agitovanja, sitnog profiterstva ili sitnog vacarenja, svima obecavam da cu se izclaniti i da vise necu uznemiravati forumase. Eto, moj predlog, otvorite temu da li su ljudi iz ministarstva ovde dobrodosli, ili ne, cak otvorite jos precizniju temu o tome da li sam ja ovde dobrodosao ili sam persona non grata, pa kako ljudi odluce tako ce biti.
Umesto sto bez ikakve podloge optuzujete i stvarate zakljucke o nekom koga cak i ne poznajete (a to vise govori o Vama nego o meni), ukljucite se konstruktivno u teme gde sam ljudima ponudio mogucnost da mi daju sugestije i predloge za uredbe pa od 13.01. pa nema nijednog odgovora.
Svako dobro