đađo74
Član
Tako je, Kan je odgovor na tvoje pitanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne može se normalno razvijati, svi ti listovi moraju da opadnu. Dobro da je rana faza vegetacije u pitanju, pa ostaje još dovoljno vremena da se stvar popravi.Sta mogu ocekivati dali ce se biljka normalno razvijati ili ce biti nekih problema
Sad je bolje da ubaciš neko brzotopivo kombinovano đubrivo (NPK), sa visokom formulacijom fosfora (P), a Map tek na jesen.Je l' zna neko da mi kaze gde mogu da nadjem, tj. u kom obliku fosfor da bacim!? Predlog sa analize mi je bio da sada bacim ili 10:50:10 ili "cist" fosfor... A kasnije da bacim AN... Da li je neko bacao AN i fosfor ili jedno od ta 2?
Imaš fitofert 10-40-10 i nije nešto skupJa bih to uradio kolega Đađo ali je jako tesko naci makar i 10-30-10, a da ne pricam o 10-50-10... Necu da bacam 20-20-20 jer ne vidim svrhu toga ako imam azota i kalijuma i vise nego sto treba... Ako ne nadjem do kraja nedelje onda cu morati nesto da kalkulisem...
A zasto "MAP" na jesen ako on sluzi da pojaca korenovi sistem kod mladih biljaka?! Meni su opet napomenuli da bi ga bilo dobro baciti sada s'proleca...
Pozdrav malinari dali je neko prsako hebricidma travu pre nicanja maline i kako se snalazite sa travom pošto planiram da zasadim ozbiljinu površinu pod malinom ali i radne snage bar u moj kraj nema svi bi da zarade ali u ladovini hvala u napred
Gde vidiš ožegotine .?Kako da rešim ovaj problem sa ožegotinama ?
sasabrdy.mladeno rece iznad da ima ozegotina od azotaGde vidiš ožegotine .?