Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko ce polana na 180 cm, prvu poprecnu stavi na 50cm od zemlje a drugu na 100-120 cm i to je to, razmak izmedju stubova 6-7 m.Tako sam ja isto gledao i naravno i kod mene planiram to isto Ali u slucaju da krenu nesto bas da prelaze preko, dodacu po jednu precku preko i problem resen
Ja kako sam prema svom iskustvu skontao, ako se sadi na 30cm, onda ces prve godine imati najvise, a ako ceš da uštediš pa sadiš da šire , pa i više od 50cm, imaćeš prve godine manje, a svake sledece neće biti razlike jer ćeš u svakom slučaju proredjivati... u prvom slučaju više, a u drugom mnogo manje...Ali prva godina donosi malu zaradu,tj.sigurno vraćaš makar ono što si uložio...
Rađeno sa setvospremačem sa pačijim nogama ,rastojanje od redado reda 3.20 metaraCime si radio medjuredno i koja je sirina reda ostavljana?