Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A dal da ih kidam ili da ih vadim iz zemlje ?
- - - - - - - - - -
Bilo je i kod nas zime, vise nego inace. A kao sto vidis, preko 50 komada u metar duzni ima. Frezira se bez problema
Možeš li mi reći koji je razmak?Da li je rano za orezivanje (kosenje) ? Ja planirao da pocnem ove nedelje. I jel se nakon kosenja baca djubre koje i koliko i da li se daje neka zastita pored toga ? Hvala.
Pogledaj kako sam ja to radio, mozda ti pomogne
A kad se proredjuje polana? Da li sada dok su male se samo iščupaju ili kasnije se iseku?
Sent from my K013 using Tapatalk
Razmak izmedju stubova je 4.5 m. A dascice po 35cm sa obe strane. Da na poslednju tj. Onu do zemlje javim kao po kap. Mada po meni možeš mnogo veći razmak izmedju stubova. Ja ću za novi zasad sigurno 10 m.Možeš li mi reći koji je razmak?
Jesu li ovo daske umesto stubova?
Koja je širina bočnih daščica na koje vezujes kanap ?
i u sredini nizi naslon je l za navodnjavanje?
Ja sam stubove stavljao na 7m i čini mi se da je to neki optimum... Da je bilo više, kanap na sredini bi bio previše labav... Ali taj kanap ne trpi neko veliko opterećenje...Razmak izmedju stubova je 4.5 m. A dascice po 35cm sa obe strane. Da na poslednju tj. Onu do zemlje javim kao po kap. Mada po meni možeš mnogo veći razmak izmedju stubova. Ja ću za novi zasad sigurno 10 m.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
U principu nema potrebe za tim prskanjem bakrom. Ja,ako ima onih aprilskih mrazeva odradim, mix skudo+trainer,bakar i aminokiseline....Bio sam danas u apoteci da pitam sa cim da poprksam maline (prvo prskanje) rekli su mi da uzmem bakarno ulje fungicid ? Sta vi mislite o tome,imate nesto za preporuciti bolje ?
A kolika je visina do gornje dascice?
Hvala na odgovoru...ovih dana bas duva ...pa ako prestane vetar mozda i poprskam...kupio sam novu prskalicu ledjnu,moram da je isprobam
Ako su mi visine 150-180 cm, kolika bi onda trebala da bude visina gornje letve od zemlje? Ja nesto racunam da im je dovoljno 1m.