Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U prvoj godini ako je sve ok i stim da je zemlja nadjubrena moze se ocekivati i do 1kg. po sadnici i da je postavljen zalivni sistem kap po kap dve trake, druga godina je pun prinos. Po meni je ovo primer napad crne cadjavosti, prskanje obavezno sa kvadrisom 10 mil. na 10 lit. vode i nekom prihranom preko lista, predlazem ti isabion 30mil. na 10lit. vode moze se mesati sa kvadrisom amino kiseline odlicno sredstvo da je malo trgnes. Postavljam sutra slike moje polane u drugoj godini rodnosti, odlicna je za sada.koliko quadrisa u postotku stavljate kod zaštcrne cadjavostiite i da li netko koristi kakav okvašivač?
Da li neko zna koji je ocekivani prinos polane u prvoj godini vegetacije?
Sta moze da budo ovo: uradjena je zastita qvadrisom 4 dana pre pojave
- - - - - - - - - -
Jer si je zastitio od plamenjece nekim fungicidom? Darko71
Kolika je karenca za malunu koja se tretira decis insekticidom?
Mozes ponoviti slobodno jos jednom stim da nestavljas vise nikakav insekticid jer nema potrebe ako je zdrava biljka i samo zalivanje. Kroz sistem pustaj slobodno 20-20-20 u odredjenim kolicinama i cekaj berbu.Pozdrav svim malinarima,evo da se javim mada jos uvek nisam uspela da okacim slike svoje Polane,ja sam zadovoljna sada kako je krenula i lepo napreduje s obzirom da je prva godina u pitanju ne ocekujem neki velik prinos na 350-400 sadnica koje su se primile.Zadnji put prskane pre dve nedelje kvadrisom,prihranom 20-20-20 i insekticidom,neke su u cvetu a na nekima ima i ploda vec sada pa me zanima da li smem joj jednom poprskati sa istim hemikalijama,i valjda posle ne treba vise s obzirom da u julu pocinje da se bere...hvala svima koji nesebicno razmenjuju savete ovde a posebno jokisicu
Hvala druze jos jednompustam prihranu redovno kako si mi rekao,lepa je zdrava biljka,bas sam sad zadovoljna kako je izraslapozzMozes ponoviti slobodno jos jednom stim da nestavljas vise nikakav insekticid jer nema potrebe ako je zdrava biljka i samo zalivanje. Kroz sistem pustaj slobodno 20-20-20 u odredjenim kolicinama i cekaj berbu.
nije teško da se pronadje na internetupozdav
jel netko zna kolika je karenca za Mospilan???
Čemu mospilan u malini?Mene zanima za malinu...
nisam sigurna sme li mospilanom malina da se tretira?Lisne uši, a vjerojatno ima učinak i na neke druge štetočine.
ja planiram kao rookie da ubacim sa 13.000 vilameta i pos 1000 polane i tulamina i da istestiram tu sortu u prijepoljskom kraju.Nadam se da ce spojakinja lepo pokazati i da ce biti lepa kao poljakinje