Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemoj samo preterati, ako ikako mozes ja nebi to bacao al ako nema stajskog ili ovcijeg baci al ne puno i ne blizu sadnice da ne sagori jer ima jako puno amonijaka.ja samo za tu i pitam, da nece mnogo jako da bude da ih ne izgori kasnije?
Pozdrav malinari,imam problem sa polanom,pocela je da budja.Obrana malina koja je zdrava i suva posle nekoliko sati pocinje da budja.Svaki savet bi mi znacio.Hvala
Gde se moze kupiti Perfit?
Mislim da i jabukovo sirce ima nestoooo.?
valja dodati i malo deterdzenta za sudje koji sluzi kao vezivo za list, inace bikarbona je vrlo bazna supstanca - a glivice se ne razmnozavaju u pH baznoj srediniSkoro je bila neka emisija o nekim nemačkim staklenicima pod jagodom i isključivo tretiraju jagodu samo sodom bikarbonom protiv truleži i buđe.Sad neznam kako bi obrane maline mogao da zaštotiš ali bi mogao da probaš pre berbe da tretiraš sa sodom 5-10 gr na 10 l vode .ne može da šteti a možda bude korisno.
Spremamo se komso, jos koji ha.Jel se neko sprema za sadnju Polane