Polana

Dobro je da znam... Kod mene u dva grada jedan od 20 hiljada (valjda) i drugi od 200 hiljada ljudi i ima oko 15 poljoapoteka ni u jednoj nisam nasao ni jednu hemiju !!! Bog te dragi gdje ja zivim!? Ja mislim da imam lisne vase od onih silnih mrava i takodje imam rupica po listovima (valjda su lisne usi)... Tako da nemam pojma sta cu ni kako cu to da rijesim!

1. Evo malo slika iz mog malog malinjaka
    www.dodaj.rs
    [/URL][/IMG]
    www.dodaj.rs
    [/URL][/IMG]
    www.dodaj.rs
    [/URL][/IMG]
    www.dodaj.rs
    [/URL][/IMG]
    www.dodaj.rs
    [/URL][/IMG]
    www.dodaj.rs
    [/URL][/IMG]
    www.dodaj.rs
    [/URL][/IMG]

draganagaga odlicna vam je malina...
zanima me kada ste sadili...?
da li znate tacan datum?
pozdrav

Imam pitanje za iskusnije :) Ako se meni ne prime ove godine mladice,jel da cupam sadnicu i na jesen sadim nove ili ce one opet izaci?

Ne cupaj,mozda ce poterati.Ako ne potera,najverovatnije od nje nema nista.Onda na jesen uzmi povadi te sto se nisu primile,i posadi druge.

Pre dve nedelje sam bacio 50 kg tri petnaestice i 100 kg kana, a od sad idem samo folijarno i preko kap po kap !

- - - - - - - - - -

Taze izfrezirano.

Sutra planiram foliarnu prihranu slavolm i fitofert 20-20-20. Kan sam bacio jos pre ovih obinih kisa i ocekujem da vegetacija krene na bolje nakon ovakovog stresnog perioda.

Eto i ja sam posadio 30 sadnica polane i polako im kreće list, mislim da će se većina primiti. Jel bio trebao da im dam neku prihranu jer sam u tek posadjenom kupinjaku davao kan juce?

Мени се примило 65% и изгледају као на претходним сликама ал' ја сам се разочарао. Очекивао сам бар дупло већу бујност. Кад ли ће да нарасту и да роде кад су оволике?

Nazad
Vrh