winchester
Član
Lepa masina nema sta,pise da bi ga mogao i mtz82 vuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na tarabu pise...Lepa masina nema sta,pise da bi ga mogao i mtz82 vuci.
kako na slici nazad rotori radili,a tela jos pod fabrickom farbom?!do koje dubine moze da vuce traktor i koja brzina se postize?Da vuče ga JX 95 bez problema.Meni posao koji uradi za sad sve izgleda OK,ali videćemo razlike u prinosu jel imam i oranog i podrivanog.![]()
Procitajte malo bolje sta sam napisao...možda je slikao kad ga je kupio i doterao
A srafovi i matice sto drze telo ko novi,niti malo zemlje na njima?koja je tu dubina rada-25?srdjan7 Koplja su šira od nosača i zato ostaje farba netaknuta,a kao što vidiš slikano od nazad.![]()
To je odgovor na pitanje...ne moras slikati,imam slican u dvoristu...al kod nas cim je pusten u rad,nije bilo mesta gde nije bilo zemlje,i celo telo se sijalo.dubina rada-do rama.Sutra ću ti slikati od napred i sa strane,vidim da ti nije baš najjasnije kako to sve stoji kako ostaje farba na nosaču čitava.Koplje ti je 70 mm a nosač 30 mm širine.Rotor inače je sa kolegine sedmice koji je kupljen nedelju dana ranije od mog al nam se nije svidelo da ide rotor tačno do krajnjih tela i ostajali su valovi sa oba kraja.Pa smo se dogovorili da sa njegovog podrivača sedmice ostavimo na moju peticu rotore a on je poručio još šire za njegovu,zato je farba više možda oguljena sa rotora.Dubina na koju sam išao je 40 cm.![]()
Ako nije tajna,od 5 tela,kolika je cena?Sutra ću ti slikati od napred i sa strane,vidim da ti nije baš najjasnije kako to sve stoji kako ostaje farba na nosaču čitava.Koplje ti je 70 mm a nosač 30 mm širine.Rotor inače je sa kolegine sedmice koji je kupljen nedelju dana ranije od mog al nam se nije svidelo da ide rotor tačno do krajnjih tela i ostajali su valovi sa oba kraja.Pa smo se dogovorili da sa njegovog podrivača sedmice ostavimo na moju peticu rotore a on je poručio još šire za njegovu,zato je farba više možda oguljena sa rotora.Dubina na koju sam išao je 40 cm.![]()
Nije tajna izašlo me sa širim rotorom tačno 2ooo evra.,dobili smo neki popust šire rotore zato što smo uzeli sa kolegom zajedno 2 komada.Ako nije tajna,od 5 tela,kolika je cena?
Hvala.
Na prozivod iz agromerkura mislis ili sta?Ovo definitivno nije podrivac, a sa pravim gruberima nebi ga bas ni merio. Ovo meni lici na neki pokusaj da se nesto napravi ali se nezna sta je napravljeno.
Mozda da se koristi u vocarstvu , ali mi nije bas za ratarstvo.
Univerzalna masinaDa, na ovaj proizvod Agromerkura.
Da je pravi podrivac onda za 5 radnih tela treba oko 200 ks, da je gruber onda je sirok zahvat za 5 radnih tela. Tako da ne znam ni kako bih nazvao ovu njihovu masinu.