winchester
Član
Lepa masina nema sta,pise da bi ga mogao i mtz82 vuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na tarabu pise...Lepa masina nema sta,pise da bi ga mogao i mtz82 vuci.
kako na slici nazad rotori radili,a tela jos pod fabrickom farbom?!do koje dubine moze da vuce traktor i koja brzina se postize?Da vuče ga JX 95 bez problema.Meni posao koji uradi za sad sve izgleda OK,ali videćemo razlike u prinosu jel imam i oranog i podrivanog.
Procitajte malo bolje sta sam napisao...možda je slikao kad ga je kupio i doterao
A srafovi i matice sto drze telo ko novi,niti malo zemlje na njima?koja je tu dubina rada-25?srdjan7 Koplja su šira od nosača i zato ostaje farba netaknuta,a kao što vidiš slikano od nazad.
To je odgovor na pitanje...ne moras slikati,imam slican u dvoristu...al kod nas cim je pusten u rad,nije bilo mesta gde nije bilo zemlje,i celo telo se sijalo.dubina rada-do rama.Sutra ću ti slikati od napred i sa strane,vidim da ti nije baš najjasnije kako to sve stoji kako ostaje farba na nosaču čitava.Koplje ti je 70 mm a nosač 30 mm širine.Rotor inače je sa kolegine sedmice koji je kupljen nedelju dana ranije od mog al nam se nije svidelo da ide rotor tačno do krajnjih tela i ostajali su valovi sa oba kraja.Pa smo se dogovorili da sa njegovog podrivača sedmice ostavimo na moju peticu rotore a on je poručio još šire za njegovu,zato je farba više možda oguljena sa rotora.Dubina na koju sam išao je 40 cm.
Ako nije tajna,od 5 tela,kolika je cena?Sutra ću ti slikati od napred i sa strane,vidim da ti nije baš najjasnije kako to sve stoji kako ostaje farba na nosaču čitava.Koplje ti je 70 mm a nosač 30 mm širine.Rotor inače je sa kolegine sedmice koji je kupljen nedelju dana ranije od mog al nam se nije svidelo da ide rotor tačno do krajnjih tela i ostajali su valovi sa oba kraja.Pa smo se dogovorili da sa njegovog podrivača sedmice ostavimo na moju peticu rotore a on je poručio još šire za njegovu,zato je farba više možda oguljena sa rotora.Dubina na koju sam išao je 40 cm.
Nije tajna izašlo me sa širim rotorom tačno 2ooo evra.,dobili smo neki popust šire rotore zato što smo uzeli sa kolegom zajedno 2 komada.Ako nije tajna,od 5 tela,kolika je cena?
Hvala.
Na prozivod iz agromerkura mislis ili sta?Ovo definitivno nije podrivac, a sa pravim gruberima nebi ga bas ni merio. Ovo meni lici na neki pokusaj da se nesto napravi ali se nezna sta je napravljeno.
Mozda da se koristi u vocarstvu , ali mi nije bas za ratarstvo.
Univerzalna masinaDa, na ovaj proizvod Agromerkura.
Da je pravi podrivac onda za 5 radnih tela treba oko 200 ks, da je gruber onda je sirok zahvat za 5 radnih tela. Tako da ne znam ni kako bih nazvao ovu njihovu masinu.