Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako treba podrivač da ide 50ak cm onda toliko treba bilo ljeto ili zima , a ako nemože dublje onda to nije podrivanje nego nešto drugo.Sutjescanin je napisao(la):naravno da ide dublje ali to leti ,ide 55-60cm a mislim da po ovakvom vremenu je sasvim dovoljno od 30 do 35 cm,mislim da na oranju niko neide preko 30 cm po ovakvom vremenu!
Farmer II je napisao(la):Šta se dešava pri podrivanju zemlje koja ima plodni sloj recimo ~50cm, a ispod je neplodna žuta zemlja, i da li je preporučljivo podrivati u ovom slučaju, jer ipak podrivač malo i podiže zemlju?
ovo i mene zanima,npr. ako bi se skinula glava sa IMT jednobraznog pluga....zorancile je napisao(la):Da li je neko pravio podrivač od jednobraznog pluga?
kod nas klas od 280ks ponekad jedva nosi 5 tela...pa vi vidite-sve zavisi od zemlje...SAKULJAN je napisao(la):Koji podrivac predlazete za traktor od 130 ks do 60 cm dubine?
Da nebi pogresio sigurno je za jedno telo koje ide oko50cm potrebno 70ks.Ja sam proverio na mnogo mesta i svi kazu tako.Ima jedan kolega kupio 7 tela podrivac za maseja195ks i ide prvi prohod jedva 30cm pa u drugi 50cm i to sa mukom.lovac luka je napisao(la):pozdrav od novog clana zanima me dali neko zna koliki podrivac moze da vuce imt 560 i koliko tela, poceo sam da pravim od pra istorijske vadilice za repu tacnije pluga za vadjenje repe ima 4 radna tela i hteo bi da idem na oranje do 45cm dubine dali je to izvodljivo
ovo mi lici na lovacku pricu ? ? ?pre dva dana sam video podrivac 10 radnih tela sirina 1,8m koristi se za cistu zemlju bez ostataka plastenike i vuce ga fergusonom drugom sporom brzinom u trecem prohodu moze da ide na 60cm dubine pravi ih neki tip u krusevcu i cena je oko 700e