Zar ne bi podrivac trebao da ide dublje?Sutjescanin je napisao(la):Dubina 30-35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ne bi podrivac trebao da ide dublje?Sutjescanin je napisao(la):Dubina 30-35
Tako nekako , koliko ja znam od 35-40 cm su Gruberi , razrivaci a preo 40 cm su podrivari , jer se kod te dubine i oranje ne zove vise oranje nego rigolovanje zanci ima razliku.......zorancile je napisao(la):Po nekoj definiciji piše da podrivač ide dublje od 40 cm, a ostali koji idu pliće zovu se razrivači.
da li znas mozda da li je taj covek iz kuzina na forumu? kuzmin mi je u komsiluku pa bi mogao otici videti gruberSutjescanin je napisao(la):To nisu podrivaci nego gruberi ,kopija kokerlinga ,cuo sam da sto hudjik pravi su lagani, kada je tvrdja zemlja iskace iz zemlje ,mozda neko ima pa neka nam kaze detaljnije mozda informaciju koju sam ja cuo nije istina
Nasao sam snimak
------------
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fx-mKPsP5iY[/youtube]
Koliko para..?vlajko0209 je napisao(la):
Šta mislite o ovom čizelu? Uzeo sam ga ali neznam kako radi i nema ovaj valjak pozadi.
nasao sam coveka cale ga zna ... nego kao je zadovoljan taj kod vas sa tim hudjikovim?mladen87 je napisao(la):komso to ti je,ja mislim,Danilovic iz Kuzmina!a ima i jedan kod nas takav Hudjikov podrivac-gruber!
izvini,nisam video poruku!slavko91 je napisao(la):nasao sam coveka cale ga zna ... nego kao je zadovoljan taj kod vas sa tim hudjikovim?mladen87 je napisao(la):komso to ti je,ja mislim,Danilovic iz Kuzmina!a ima i jedan kod nas takav Hudjikov podrivac-gruber!
hvala puno druze!mladen87 je napisao(la):izvini,nisam video poruku!slavko91 je napisao(la):nasao sam coveka cale ga zna ... nego kao je zadovoljan taj kod vas sa tim hudjikovim?mladen87 je napisao(la):komso to ti je,ja mislim,Danilovic iz Kuzmina!a ima i jedan kod nas takav Hudjikov podrivac-gruber!
nisamo nikad pricali o tom gruberu!ja mislim da je prelazio sa njim pa sa setvospremacem pa onda sejao!