Podrivači

Po nekoj definiciji piše da podrivač ide dublje od 40 cm, a ostali koji idu pliće zovu se razrivači. :sta:

naravno da ide dublje ali to leti ,ide 55-60cm a mislim da po ovakvom vremenu je sasvim dovoljno od 30 do 35 cm,mislim da na oranju niko neide preko 30 cm po ovakvom vremenu!

@sutjescanin-dobra masina,al'neznam jel to valja sad u vlazno.Bas smo otome pricali posle tribine sa prof.V.Lazicem i jos nekima,kazu da se podriva u suvo_Onda podrivac pravi"zemljotres".... :sta: :ppozdrav:

I kada smrzne pravi zemljotre trese sve zivo a cim odledi lepi za zadnje valjke i prolazi kao noz kroz zemlju ne razbija zemlju,e cim odleti dizi masinu i kuciii

zorancile je napisao(la):
Po nekoj definiciji piše da podrivač ide dublje od 40 cm, a ostali koji idu pliće zovu se razrivači. :sta:
Tako nekako , koliko ja znam od 35-40 cm su Gruberi , razrivaci a preo 40 cm su podrivari , jer se kod te dubine i oranje ne zove vise oranje nego rigolovanje zanci ima razliku....... :ppozdrav: :ppozdrav:

Sutjescanin znao sam da je posao odradjen profi , a sada je dokazano . Gde si nabavio radne organe ?

To nisu podrivaci nego gruberi ,kopija kokerlinga ,cuo sam da sto hudjik pravi su lagani, kada je tvrdja zemlja iskace iz zemlje ,mozda neko ima pa neka nam kaze detaljnije mozda informaciju koju sam ja cuo nije istina

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nasao sam snimak
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fx-mKPsP5iY[/youtube]

Sutjescanin je napisao(la):
To nisu podrivaci nego gruberi ,kopija kokerlinga ,cuo sam da sto hudjik pravi su lagani, kada je tvrdja zemlja iskace iz zemlje ,mozda neko ima pa neka nam kaze detaljnije mozda informaciju koju sam ja cuo nije istina
Nasao sam snimak
------------
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fx-mKPsP5iY[/youtube]
da li znas mozda da li je taj covek iz kuzina na forumu? kuzmin mi je u komsiluku pa bi mogao otici videti gruber :cool:

2a7y0hw.jpg

Šta mislite o ovom čizelu? Uzeo sam ga ali neznam kako radi i nema ovaj valjak pozadi.

mladen87 je napisao(la):
komso to ti je,ja mislim,Danilovic iz Kuzmina!a ima i jedan kod nas takav Hudjikov podrivac-gruber!
nasao sam coveka :cool: cale ga zna ... nego kao je zadovoljan taj kod vas sa tim hudjikovim?

slavko91 je napisao(la):
mladen87 je napisao(la):
komso to ti je,ja mislim,Danilovic iz Kuzmina!a ima i jedan kod nas takav Hudjikov podrivac-gruber!
nasao sam coveka :cool: cale ga zna ... nego kao je zadovoljan taj kod vas sa tim hudjikovim?
izvini,nisam video poruku!
nisamo nikad pricali o tom gruberu!ja mislim da je prelazio sa njim pa sa setvospremacem pa onda sejao!

mladen87 je napisao(la):
slavko91 je napisao(la):
mladen87 je napisao(la):
izvini,nisam video poruku!
nisamo nikad pricali o tom gruberu!ja mislim da je prelazio sa njim pa sa setvospremacem pa onda sejao!
hvala puno druze! :ppozdrav:

Nazad
Vrh