kova77
Član
Jeste , on je radio.Jel to Buljko radio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste , on je radio.Jel to Buljko radio?
Znači to su IMT podrivači? Jako mi se dopadaju krilca na radnim telima od člana chille, ipak olabavljuju zemlju na vise nivoa.
Dondi je toliko bez pdv-a,sad sam zvao drugara i pitao za cenu,ipak je 9000e,izvinjavam se za losu informaciju...
Znam da su ga dobro iskopirali i verujem da je dobar materijal ali ako je slicna cena uvek bi uzeo original prikljucak u ovom slucaju Dondi. Ne iz razloga sto ja posedujem Dondi nego mi se dize kosa na glavi ( iako sam osisan na nulu ) kada cujem za neku kopiju iz razloga sto ima toliko losih i nekvalitetnih kopija da je za nepoverovati.
A kolko si ti dao za Dondija ako nije tajna hteo bih da znam cenu za najbolji podrivač i voleo bih da znam dal vredi te pare,zašto si se opredelio baš za njega,i kakav je u odnosu na MBV vršac i ostalih domaćih proizvođača??
Nemoj misliti da mu je svejedno vuci ga. Obrtaji su mali zbog CVT menjaca.Vuče ga na po gasa.