Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može toplink da se skrati maksimalno u transportu, posebno ko ima hidraulični toplink, tako se dosta dobija na visini dizanja.
skracivanjem toplinga samo podizes zadnji deo radne masine,slazem se sa predhodnim komentarom da je malo problem kod Rusa i Agromekurovog podrivaca dosta nisko se nosi 10-tak cm iznad zemlje stalno gledam nazad da hidraulika ne popusti pa pocnem drumove da paramKod svakog traktora priključak bi se udaljio od zemlje sa skraćivanjem toplinka.
Da do određenog momenta kada se počne takođe dizati.Nije praktično recimo kod pluga ali kod mašina koje su blizu traktora često jeste.Ja sam tako nadizao prednji kraj setvospremača.Produživanjem toplinka priključna mašina rotira nadole.
Koliko sam Ja razumeo podrivac cepa zemlju,dok gruber je uzdize,cepa i time mesa dubinske sa povrsinskim slojevima.Tj ovaj tvoj sa druge slike ima malo zaobljena tela i samim tim uzdize zemlju i mesa,dok onaj sa prve slike samo cepa.Moja licna neprofesionalna konstatacija.Gazda rece da je podrivac.
Gazda rece da je podrivac.