Takodjer imam pozitivno iskustvo sa podrivanjem,imam IMT-ov podrivac,sa jednim radnim elementom,dosta tesko vuci-dosad sam koristio sa Torpedo75.Interesantan je podrivac sto je prikazao @sumar,pa molim na pp ev.detalje napp,i cenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali bi mogla slika tog podrivača?FL je napisao(la):Takodjer imam pozitivno iskustvo sa podrivanjem,imam IMT-ov porivac,sa jednim radnim elementom,dosta tesko vuci-dosad sam koristio sa Torpedo75.Interesantan je podrivac sto je prikazao @sumar,pa molim na pp ev.detalje napp,i cenu.
**greška li ga ako se meni ne cini da je ovo prepravljeno od OLTovog plugaFL je napisao(la):Evo jedan manji podrivac,Fergusonov, koristio sam sa Zetor 2511 traktorom,dosta davno.Dubina podrivanja 40-45 cm sa traktorom od 25KS.
cini mi se da je ovaj podrivac u somboruKROLE je napisao(la):Podrivac Utva,9 radnih tela
zrine892 je napisao(la):Ovo sto je goxy stavio to je pravi podrivač.. Onaj gore plavi nebi baš rekao da je podrivač.to je gruber.ja mislim da taj plavi gruber ne ide dublje od 35 cm.