mindjušar
Član
Garantuju da će jedno vreme biti večno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da je sad bolje...Abro,sad sam se naljutio .Zašto nisi stvio sliku moje mašine u izbor radnih tela ?
Agrol Temerin . 150 e po komadu.
Dok sam tražio radna tela naišao sam i na nekakva ispitivanja.Pošto ne razumem jezik ne znam tačno šta su zaključci .
http://ddr.nal.usda.gov/bitstream/10113/1725/1/IND43693169.pdf
E tako je već bolje.Nadam se da je sad bolje...
Nisam hteo bez odobrenja a veruj mi cucemo se povodom istog, no o tom potom...poz.
E tako je već bolje.
Kad vreme otopli biće i završno farbanje ,tada mu moramo dati ima .
Možda grešim ali verovatno će biti šina iza podrivača + tanjiranje .@kiraj
evo ti resenje valjka, 2 klipa koje regulise visinu tj. dubinu rada. i na cev navaris prstove i gotov rotor nemora se ni balansirati
Ovo preporučujem svima što Kiraj planira da radi posle letnjeg podrivanja obavezno zatvaranje zemljišta da se neprođe kao ja koji sad završava oranje zbog velikog isušenja zemljišta tj kašnjenja i nerada zatvaranja (u to vreme me strefila tragedija) pa sad ispaštam ali samo kašnjenjem a iskustva koje sam stekao su neprocenjiva jer dobro pamtim kako sam koju parcelu radio i kavo je sada oranje.Možda grešim ali verovatno će biti šina iza podrivača + tanjiranje .
I dalje gledam materijal i rešenje za neki valjak ali otom-potom.