Kod podrivača a i drugih mašina za duboku obradu nikad se ne može predimenzionisati - kako god da okreneš nikad ne možeš da znaš šta je ispod zemlje, dal će negdje da naleti na tvrdo, dal ćeš nekad slučajno dati jak gas i trznuti mašinu...Kod tvog podrivača 6mm debljine zida je bilo na granici, znači može da radi a i ne mora, možda bi jedne godine radio pravo dobro ali bi sledeće kada bude tvrdo mogao sav da se smota. Upravo zbog toga je dobro što si uzeo najdeblji materijal koji si našao i nisi tu štedio. Vidio si na temi na maskinisten forumu da sam zamolio lika koji ima original Catia da provjeri ponašanje konstrukcije pri opterećenju (ja nisam mogao iako imam moćniji računar, Catia mi nije original pa ne radi bas kako treba) i pokazalo se da je 6mm sa samo jednom vezom koja od kačanja toplinka prema drugoj nosećoj gredi krajnje kritično.
Bočne veze koje su pravljene od flaha mi se takodje nikako ne svidjaju, u slučaju da greda počne da se savija na krajevima one praktično ništa ne bi mogle da pomognu jer su već savijene na jednom mjestu.