MOMOSARIC
Član
Kiraj odma da stisneš ono providno dugmence.
P.S. Pošto ćeš prodati 2 organa ,da ja dokupim 1 pa da radimo ko ljudi.
P.S. Pošto ćeš prodati 2 organa ,da ja dokupim 1 pa da radimo ko ljudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena ,750 e radna tela ,16000 dinada otpadno gvožđe,1300 elektrode,2000- 2500 rezne ploče,farba (ne znam) ,rad ne računamo.Mislim da ćemo uraditi nešto iza podrivača ali još ne znamo šta ,najverovatnije neki jež.Poučeni ovim mislim da će mnogi članovi krenuti u samogradnju.
Cena ako sam dobro pratio na času oko 1100 eura!
Jel planirate pozadi podrivača da montirate nešto (jež,rotor,tanjire...)?
Nemaju mnogi baš čime,a nemaju ni petlju (u gaćama),a dobra volja baš i nije dovoljna Ja eto i imam i čime za materijal nije problem,ali nikako da se opredelim za radni organ,a bez toga neću ni da počinjem konstrukciju,bio danas pričao sa jednim u bell-impex,da vide da mi nabave organe od LEMKEN LABRADOR,pa čekam povratne informacije,to je nešto najbliže onom što ja imam u glavi,a taj radni organ ide na 160x160,tako da ja još upijam informacijePoučeni ovim mislim da će mnogi članovi krenuti u samogradnju. Cena ako sam dobro pratio na času oko 1100 eura! Jel planirate pozadi podrivača da montirate nešto (jež,rotor,tanjire...)?
Polako duga je zima.Nemaju mnogi baš čime,a nemaju ni petlju (u gaćama),a dobra volja baš i nije dovoljna Ja eto i imam i čime za materijal nije problem,ali nikako da se opredelim za radni organ,a bez toga neću ni da počinjem konstrukciju,bio danas pričao sa jednim u bell-impex,da vide da mi nabave organe od LEMKEN LABRADOR,pa čekam povratne informacije,to je nešto najbliže onom što ja imam u glavi,a taj radni organ ide na 160x160,tako da ja još upijam informacije
Oho, 150 konja, njemu bi baš pasovalo da radi sa 5 tijela. Šta misliš, dal bi ja sa 65KS i prednjom vučom mogao vući bar jedno tijelo na neku pristojnu dubinu? Zemlja je "gadna" ispod 25-30cm.
Konstrukcija je ok,samo nož mora biti zaoštren sa gornje strane
Jel ima neka free verzija'