mindjušar
Član
Nemora ići u tragu,plužni đun nema veze sa tragom točkova traktora,imaš i varijantu 4,ili protiv uroka da bude neparan broj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nelupetaj gluposti,ja sam te pohvalio prošli put,sad te kritikujemNe zbog plužnog djona nego da poništi zbijenost od baš tog prohoda kad se podriva ,nije pod moranje al je puno bolje da tijela idu iza točkova,nemora po sredini može i ivicom traga.
kiraj ako se ne varam u tebe je dynashift to mnogo pomaže kod podrivača kad krene onda ubrzavaš ,a da moraš kvačilo bilo bi modrica na glavi.
Nelupetaj gluposti,ja sam te pohvalio prošli put,sad te kritikujem
Podrivanje nije površinska obrada,prohodom traktora po optimalnoj vlažnosti zemlje nemožeš ugaziti više od 15cm,stim da se podrivanje preporučuje raditi po suvljem,tako da ko je podrivao do pre 2nedelje šta je mogao ugaziti-ništa,kao drugo podrivanje se radi radi razbijanja plužnog đona,a kakve veze sa tim ima zbijenost od prohoda traktora
A tek to šta ima da traži na 50-60cm,pa tu mu je mesto,šta ima da traži na 40cm,na tu dubinu se povremeno ore,bar kod nekih
Nije mnogo nedostajalo pa da se i danas proba.Ne dozvoljava majstor za ulepšavanje.Nije džabe uopšte,60cm nije za baciti,taman posla,to je za one što zakače podrivač pa se kurobecaju na 35ipo cm
Jel to znači sutra proba? Hoće biti i snimak neki??
Nisam te najbolje razumeo,gde da stavim ojačanje.Mislili smo da na nekim mestima ubacimo "čvorne limove " ali se javlja problem sa postavljanjem radnih tela.