MOMOSARIC
Član
Dobar je al morao je koštat malo više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uz svo postovanje prema svim clanovima,ali ne znam kako je moguce na banatskoj zemlji vuci podrivac na 45 cm sa manje od 100 ks?covek iz susednog sela napravi karambol traktoru od 260 ks sa podrivacem od 7 tela,pokidao mu planetarce prednje i neki deo menjaca...tako da mi ovo ne ide u glvu.A što ne bi vukao 5 tela?Pa verujem da njemu ne treba dubina ispod 40-45cm.Ja san na tu dubinu sa kinezom od 90 konja išao kao od šale.
Uz svo postovanje prema svim clanovima,ali ne znam kako je moguce na banatskoj zemlji vuci podrivac na 45 cm sa manje od 100 ks?covek iz susednog sela napravi karambol traktoru od 260 ks sa podrivacem od 7 tela,pokidao mu planetarce prednje i neki deo menjaca...tako da mi ovo ne ide u glvu.
A sta ako zakacis neki kamen ? Kako vidim tu nema onaj sigurnosti sraf ! ?
Da,eto i to se uspe...a morao ceo novi prednji most.jebes posao i sve kad ti se tako nesto desi.jel mu uspelo.......mala ispravka 280 ks je u pitanju ako mislimo na istog covek ( a verujem da mislimo ), stari mu je imao 260ks
Kupio sam 5 radnih tela .Ako ne ide skidam 2 i probam sa 3 ,2 iza točkova i jedan u sredi.Ako i to ne možeAko bude mogo vući 5 biće dobro , a 4 je teško simetrično rasporediti a da i pokrivaju tragove.
MF da zna šta mu se sprema sad bi počeo da rže i da se trza u štali ???