Da nije varen tamo gde je puk'o,pa je zato i varen ?Gde i zašto je varen?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije varen tamo gde je puk'o,pa je zato i varen ?Gde i zašto je varen?
imas u SZR- MIKRON iz putinaca verovatno ranike i sve sto treba za plug. kod nas ih mnogi koriste i svi kazu da su dobri. ja treba da kupim za OLT PTO2 i ranike i deo daske kod njih. imaju napravljen prednji deo daske po originalu radjen .a kod mene je pojedeno do bola. u cemu je razlika izmedju obicnog i ranika sa kljunom . jel se sa kljunom koriste u tezim zemljistima ili kakva je prednost takvih ranikaevo nasao sam samo ne mogu da otvorim cenovnik pa ne znam koliko su, pise za OLT i batuje isti
http://www.szrplamen.com/raonici.html
sad ako neko moze da otvori cenovnik od vas da mi kaze koliko kostaju i koja je razlika izmelju ovih obicnih, samoostrecih i sa kljunom?
Da sam na tvom mestu otisao bi da ga vidim i procenices dal ti je slozio pricu ili je stvarno tako.Dragane,vidi se na trecoj slici kod vijka kako je drugacija zelena boja,malo svezija nego stara.Tu je varen i nema nikakve veze sa gredom ,greda je 140 mm,i nigde nije niti varena niti bilo sta.Znaci varen je deo gde je vijak.Imam utisak kao da kad je pukao vijak da ga je cepao jos i tako pocepataj deo gde glava ulazi kod tih vijaka.Inace covek ima fendta 716 vario i kaze da prodaje plug jer su mu jako siroke gume pa mu smeta jer ovaj plug ima fiksni zahvat.E sad dali je to prica za mene ne znam.Mozda je i tako a mozda i nije.
p.s Plug je 3+1 fabricki,a ta greda moze da izdrzi kolko hoces....Mene brine ta prva glava da nije mozda nesto krivo pa da zeza,i da ga zato prodaje.