alen1972
Član
gde bi ja mogao da nadjem za moj plug Batuje dvobrazdni one raonike, to je neko pre mene pravio ko zna od cega pa ne valja nista nece u zemlju nikako, pase li od nekog ili da se pravi prema njemu nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zahvat je 140 planiram da ga vucem sa yto 1204Hoho cestitamo i nek te dugo sluziKoliki zahhvat i sa cim ga vuces ?
![]()
![]()
Hoce da ispuca gredelj od stajanja napolju,dakle ko hoce citav plug~samo garazaa.i na najboljim masinama dolazi do zamora materijala + ako je non-stop napolju na kisi, snegu, mrazu, suncu ili se kaci za mnogo jaci traktor nego sto je predvidjeno, udari u kamen medjas, drvo, banderu u okretanju itd itd itd
evo nasao sam samo ne mogu da otvorim cenovnik pa ne znam koliko su, pise za OLT i batuje istiisti su kao i za leskovacki mali plug , na pomeranje... ima ih u prodaji , ukucaj plamen , ili srbobran oni prodaju
evo nasao sam samo ne mogu da otvorim cenovnik pa ne znam koliko su, pise za OLT i batuje isti
http://www.szrplamen.com/raonici.html
sad ako neko moze da otvori cenovnik od vas da mi kaze koliko kostaju i koja je razlika izmelju ovih obicnih, samoostrecih i sa kljunom?
Ovo je skoro identicno kao kod mene.Razlikuje se samo jedna stvar,tamo gde se kaci okretna osovina na plug,kod tebe je puno gvozdje sa probusenom rupom,a kod mene je kao poteznica u koju ulazi ram pluga i srafi se.@Staropazovcan: Slike koje si tražio.![]()