fiat615
Član
Ja orem sa olt 2*12 niski kliners i ne gusi malo je teze raditi iza kombaja posto ostavlja visko kuruzovinu dok iza beraca ide bas dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
De smanji ribu malo,odakle nama preko 100 modela plugova ? Malo ga pretera.Ja mora da neznam sa cim sam orao,a zakacio sam za traktor u oranju preko 100 plugova domacih proizvodjaca.Tako da sam sve probao.To mi posao.![]()
hvala druze,nema potrebe da ih oglasavam verovatno su svi ti plugovi pretopljeni,pozzcokikovac,raonici za koje pitas su od velikog Leopard pluga 16 coli,izumrla vrsta,odlivak na raoniku je znak bosanske fabrike BNT-Bratstvo Novi Travnik.
hvala druze,nema potrebe da ih oglasavam verovatno su svi ti plugovi pretopljeni,pozzcokikovac,raonici za koje pitas su od velikog Leopard pluga 16 coli,izumrla vrsta,odlivak na raoniku je znak bosanske fabrike BNT-Bratstvo Novi Travnik.
Kolega gde ces naci nalepnice i ja sam u potrazi za njima meni treba za rabewerka,