Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala. zato bih stavio samo jedan ispred prve brazde, ali pitao sam možda je to neko uradio.Razmak izmedju glava od samo 80cm ce ti mozda praviti problem.Na 757 koji ima razmak 1 metar mozes da okacis i luster,nema da smeta.
da na zadnjoj brazdi crtalo i to veliko nazubljeno koje odlično reže kukuruzovinu, jedino me muči prednji dio stoga bih tu probao staviti predplužnjakMozda cemu na drugoj brazdi ostaviti crtalo
probao sam ali kukuruzovina nikako neide.PA postavi i napred nazubljeno crtalo, tako je kod mene na 756 vk.
ljudino draga ja orem sa imt756 i sa srbijancem 756 sa vogelovim glavam i iza berača i iza kombajna bez tarupa bez ikakvih problema.bitno je samo brazdu postaviti na pravo mjesto u odnosu na redak kuruzovine tj da zid brazde bude uz sam red panjeva od kuruzovine.756 nema sta da trazi u kukuruzovini ako nije paljeno ili ako nije natrula od kise to jest slepljena za zemlju.Orao sam pre neki dan sa 757 izvucen stajnjak a kukurzovina nije paljena stajnjak nije bas ugoreo bilo je i slame,kako to cudo od pluga guta pa to nije normalno mislim da bi ovcu provukao izmedju glava![]()