bane_kosovar
Član
Bane koliko si platio landsberga?
Ako nije tajna.![]()
Platio sam ga 900 e

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bane koliko si platio landsberga?
Ako nije tajna.![]()
e hvala kolegi i cinilo mi se da neko ima neki slican plug kad ono bas isti.svidja mi se kako ore a pogotovu kako se prevrce u jednom trenutku cak je bilo dosta zemlje na glavi i on se bez problema prebacio i otreso sve sa sebe.samo je tvoj malo bolje odrzavan ovaj je malo korodirao jer je stajao napolju i nema ove lepe nalepnice.za predpluznike nisam ni pitao još nije iskljuceno da stoje u supi negde.mislim da je ovde problem jer su kupili ovaj plug za 542 pa su ga malo precenili
ako nije krivljen ili varen uzimam ga 100% idem danas ili sutra da ga gledam i kaparisem. a ne bih ja bas tako potcenjivao 558 posebno ne u oranju u snazi je mala razlika ali je velika razlika u prednjoj vuči i zemlji.moja zemlja je laka peskovita nemam velika brda njive su mi u blagoj strani ja sam prosle godine leskovacki od 14 cola vukao 1 brzom po nekim travuljinama gde mi je 755 gusio.ja mislim da ce mu ovaj od 12 coli bas odgovarati ko budali samar.a nemogu da ocenim jel ovo tvoj Hurli redukovan ili samo za snimanje.a svejedno i ja merkam neki traktorčic drugi pa mozda uleti i neki rus mozda neka 52-a sa prednjom vucom ili tako nesto
a sa nemeckim se bas slabo snalazim pojasnices mi oko stelovanja kad ga dovucem sta i kako ide to obavezno posto nikad nisam ni video a kamo li radio sa ovakvim plugom
za kolegu baneta trenutno obradjujem oko 7 ha pod ratarskim kulturama a na jesen planiram da podignem iznad 10 sigurno.svejedno sto nemam mnogo zemlje.ni ovo nije mnogo veliki plug ali mi je bas uzivanje da mi sve njive budu ravne pod konac bez razora.lakse za spremanje sejanje spartanje PRSKANJE (jao kad mi grane drljaju po psenici pojeo bih ga)a i kad su manje njive pa još razor na sredini nemas nista od nje.a imam neke uske a duuugacke...nervira me kada mi je psenica ili kukuruz slabiji ili ne nikne od vode u razoru.a i brate kad mi je neka njiva u trougao, romb, trapez, paralelogram... ovo će biti spas.jedva cekam da ga probam
![]()
ma plug je ok. kvalitet materijala je izvanredan, ali! klirens od 60cm ne moze propustiti veliku zetvenu masu.
![]()
ja planiram na mom landsbergu za jesen povecati klirens sa 70-80cm. jer sam imao problema zbog suve jeseni, gde je masa nasusurena i dolazilo je do zagusenja.