Mačvanin 82
Član
to si Srdjane upravu. a ja lično najviše volim Vogela i sebi samo Vogel uzmem,nekako za moje zemlje najbolje radi a i pritom je lagan,lepo ide... i još 100 vrlina da mu nenavodim...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je bolji plug sa resetkastim daskama ili sa punim? Koji je izdrzvljiji u radu?
landsberg je odlican plug, taj klirens od 60cm nije bas sjajan, al opet zavisi sta ces zaoravati-koju kolicinu zetvenih ostataka! jesi li ga ti premerio?
tip daske treba prilagoditi tipu zemljista, al treba naglasiti da se resetkasta d. lakse vuce i pravi malo stitnije oranje...
izdrzljiviji je onaj koji je napravljen od boljeg materijala...
E ljudi treba mi pomoć i savet oko plugova. Resio sam da kupim jedan prevrtac i nasao sam jedan relativno blizu mene idem ovih dana da ga vidim pa da pogledate slike samo neki savet sta da gledam i da li je ovaj dobar a trebalo bi da jeste a ni cena nije velika.
sa slika vidim da mu nedostaju ove pete obe pozadi ali to ce se uklopiti nesto nije nikakva investicija.ima solidne raonike, točak a ni daske nisu loše čini mi se.dečko kaze da je stajao dugo i da nije radio sa njim mnogo.koliko sam ja skontao sa ove pločice(a on nema pojma) zahvat je 60cm to je valjda po 12 coli sto bi bilo kao imt 756 jel da?on kaze da ga vuce sa 542 a ja bih sa 558.i cena ce biti dogovor. prihvatam svaki savet
sad sam video da su one pete na prednjim glavam asigurno greska kod sastavljanja i da mu fale predpluznici a treba da ih ima.nisam siguran ali mislim da neko od članova ima bas ovakav plug.ispalo mi je na brzinu pa nisam stigo da pregledam sve
http://www.polovniautomobili.com/oglas1469356/rammax_tauble_ln60
Član Zombi ima ovakav plug probaj njega da kontaktiraš,po njegovoj priči je to dobar i kvalitetan plug stim da ga on vuče sa 65KS DW tamo negde po Bosni.E ljudi treba mi pomoć i savet oko plugova. Resio sam da kupim jedan prevrtac i nasao sam jedan relativno blizu mene idem ovih dana da ga vidim pa da pogledate slike samo neki savet sta da gledam i da li je ovaj dobar a trebalo bi da jeste a ni cena nije velika.
sa slika vidim da mu nedostaju ove pete obe pozadi ali to ce se uklopiti nesto nije nikakva investicija.ima solidne raonike, točak a ni daske nisu loše čini mi se.dečko kaze da je stajao dugo i da nije radio sa njim mnogo.koliko sam ja skontao sa ove pločice(a on nema pojma) zahvat je 60cm to je valjda po 12 coli sto bi bilo kao imt 756 jel da?on kaze da ga vuce sa 542 a ja bih sa 558.i cena ce biti dogovor. prihvatam svaki savet
sad sam video da su one pete na prednjim glavam asigurno greska kod sastavljanja i da mu fale predpluznici a treba da ih ima.nisam siguran ali mislim da neko od članova ima bas ovakav plug.ispalo mi je na brzinu pa nisam stigo da pregledam sve
http://www.polovniautomobili.com/oglas1469356/rammax_tauble_ln60
http://upload.slike.com/?v=h1Jfx.jpg ja sam zadovoljan sa njime bar za sada. Videcemo kako ce da se pokaze kada dodje sezona....