Plug - osnovna tema

Ti izgleda čitaš na preskok, napisao sam lijepo da znam koja je pozicija ispravna, ali sam htio i praktično da probam i radi drugih stvari.

Ti izgleda čitaš na preskok, napisao sam lijepo da znam koja je pozicija ispravna, ali sam htio i praktično da probam i radi drugih stvari.
PA brate rodjenij bez ljutnje :ppozdrav:ovo su tvoje napisane reci"Probao sam mijenjati rupe na vezi topling plug. Saznao sam nešto novo da čovijek ne povjeruje"znaci bar procitaj sta si napisao.:ppozdrav:

Druže boli mene uvo kako i šta radiš, ali ovo su tvoje reči.
" Saznao sam nešto novo da čovijek ne povjeruje kako na oko jedna sitnica čudo pravi". Lepo je to što si saznao ali to si trebao odavno da saznaš. Zato sam i pitao koliko imaš godina.

pravi. Ali, ima jedno pravilo za koje sam ja znao ali eto velim da i praksa pokaže. Pravilo je da produžena linija toplinga od pluga prema traktoru mora da udara između prednje i zadnje osovine.

Malo se presaberite, ponavljate ono što vama odgovara, gore sam napisao da sam znao za pravilo pozicije toplinga.

Napisao sam i da sam htio da praktično probam, a to čudo što sam saznao je inenađenje za mene da može biti tolika razlika u radu jer nikad nisam orao sa nisko postavljenim toplingom.

Ima ovde ljudi koji znaju i koji neznaju, a ima i onih koji su ljubomorni pa bi da se nekom podsmijavaju. Kroz život sam stalno pitao druge da nešto saznam, i kad saznam zahvalan sam do boga. Ja sve što pišem na forumu pišem za one koji neznaju ili pitam one koji znaju, a kada nađem nekoga ko zna nisam mu ljubomoran već mu se poklanjam do zemlje.

Vidi Miladine, upetljao si se kao pile u kučinu, teoretski si znao još pre mnogo godina ali si to teoretsko znanje primenio tek sada i iznenadio si se rezultatom Uauuuuu. A da neko bude ljubomoran na znanje gde staviti topling, nemam komentar.

Imam ja i previše vremena, a držao sam se pravila pa nisam druge pozicije probao, a vidiš da je dobro probati i što nije dobro kako bi potvrdio ono što je dobro.

Nazad
Vrh