Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И ја помислио исто - таква геометрија ме подсећа на "вогеловску".Ovo su deflektori kao na Fogelu ako ne grešim.Ti super prevrću i rade radnju.
757.2, samo glave nisi IMT , nego kopija Vogela UN 350.Miladine, to je kao 756/757 plug?
Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока
Sta je tu nove generacije?757.2, samo glave nisi IMT , nego kopija Vogela UN 350.
Znači itekako, preveliki ugao rovi dno brazde i povećava otpor, a premali ugao pravi problem kod zaparanja, optimalno je manji ugao koji normalno zapara u zemlju.
Ne znam koji su načini još dostupni, ali začudili bi se koliko u istim uvjetima plugovi različito ulaze. 5 brazdi Amazone Cayron, znači plug sigurnih 2,5 t, ako ne i više, napamet pričam, na ugaženoj uvratini ne ulazi u zemlju....Veća težina pluga također pomogne bržem ulaženju pluga na željenu dubinu. Tu su okretači, ili što netko kaže obrtači u prednosti pred ravnjacima, a težina pluga nema gotovo nikakvog utjecaja na vučnu silu.
Tko ima hidraulični toplink, također si može pomoći u početku brazde i položenijh raonika. Skratiti toplink, a nakon što se prva brazda ukopa, vratiti na normalnu duljinu.
Pristaša sam položenijih raonika (ne pretjerano položenih), jer sigurno ima još načina kako ubrzati postizanje pune dubine oranja, a štedi se traktor i gorivo. Ovo je moje mišljenje, a o tome sigurno ima i drukčijih razmišljanja.