Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam sta komplikujes toliko , uzmi neki brendirani raonik najslicniji tvome , ali u ne potrosenom stanju , uzmes busilicu , ide svrdlo vjerojatno 12,5mm , stegnes raonik na plug da se ne pomice , zabusis rupe na nosacu da imas centre rupa , stavis tanje svrdlo i izbus , pa onda deblje do dimenzije koje ti treba za rupe koje su na raonicima. Jakog posla od 10 minuta.Idem da nosim po meri da prave. Bice do vike da.
Hvala ti.![]()
Ali se nov original ne krivi i nadzivi nekoliko od male privrede , pogotovo sto sad radi iste i amazon, samo su zelene boje i spic je kovan , normalnoBrener zagrijes i moze se ispraviti. Svake godine na Regentu smotamo bar 2-3 raonika iz male privrede, mekani ko blato, malo ga zakaci za kamen puca sigurnosni ali cesto mota i raonik. Kolega zakaci naseg vogel ode da ore u njivu, udari u kamen za koji znamo gdje se nalazi u njivi i smota raonik, pukao i sigurnosni. Orginal vogelov raonik, ali je potrosne bas.. Nov iz orginala sa spicem 110€.
![]()
O cemu ti pricas ?Ne znam sta komplikujes toliko , uzmi neki brendirani raonik najslicniji tvome , ali u ne potrosenom stanju , uzmes busilicu , ide svrdlo vjerojatno 12,5mm , stegnes raonik na plug da se ne pomice , zabusis rupe na nosacu da imas centre rupa , stavis tanje svrdlo i izbus , pa onda deblje do dimenzije koje ti treba za rupe koje su na raonicima. Jakog posla od 10 minuta.
Procitaj ponovo , novi brendirani raonik uzmes , ovako bi rekao da je isti kao na gassner vogelu jedan od modela. A te sto ti naprave ce biti bolje od brendiranih originala. Ja ti ne pricam na pamet jer je tako prepravljeno vec plugova ne jedan i ne usrani raonik vec kompletne daske i rade godinama.O cemu ti pricas ?
De da nadjem polovan da mi bas legne kao ovaj, nemam ni burgije te debljine ni busilice ako je raonik u iole kakvom kvalitetu.
Treca stvar sto da budzim pa za par godina sve imam u raspar,ovako ljudi za 3 dana napravili iste i ako neki ode imam kuci u rezervi,a i oni imaju mere za dalje.
Ja prepravljao ne sebi vec covjek nema busilicu , overum , nemoguce naci daske , stavljao UN daske i raonike, i to davno , istrosio i original raonike vec , plug ore kao i original vogel sa UN daskama.Vidi to da zovim u diznilendu bih radio, od gotovog nikad nisam pravio veresiju.
Covek mi napravio isti kao i ostali i kako koji ode samo mecem nove.
Nije ti losa ideja ali dakeko teza od ove odneti da se po meri napravi.

Znam na šta misliš, nije krivo, vara nov trougao koji je stariji od ostatkaIli sam ja ćorav ili je nešto ovo meni krivo , more ja ne vidim lepo?!?!
Na sta mislis?Ili sam ja ćorav ili je nešto ovo meni krivo , more ja ne vidim lepo?!?!
Samo raonici neće podsecati svih 35cm zahvata pošto su kratki ali no.Na sta mislis?
Plug je u nuli bez i jednog dodatnog vara van fabrike. Premeren lepo i prilikom kupovine, i posle ovog pakovanja. Visina 72cm, rastojanje izmedju glava 94cm. Zahvat 2x35cm.